El Dorado 21YO

El Dorado 21YO 0,70LTR

El Dorado 5YO Cask Aged

El Dorado Rum 5 Years Old Cask Aged 0,70LTR

El Dorado White Rum 3 Years Old Cask Aged 0,70LTR

El Dorado White Rum 3 Years Old Cask Aged is een witte rum met een leeftijd van minimaal drie jaar. Deze rum wordt tweemaal gefilterd door houtskool voor zuiverheid en helderheid. Daarna wordt de rum gerijpt in eiken vaten voor een periode van tenminste drie jaar.
Normale prijs € 16,95 Speciale prijs € 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170076

EL Dorado 3YO Cask Aged White is een witte rum met een leeftijd van minimaal drie jaar. Deze rum wordt tweemaal gefilterd door houtskool voor zuiverheid en helderheid. Daarna wordt de rum gerijpt in eiken vaten voor een periode van tenminste drie jaar.

El Dorado Rum

De internationaal bekroonde El Dorado Rums worden door Demerara Distillers Limited in Guyana geproduceerd. Hier wordt sinds 1670 de traditionele teelt van suikerriet gecombineerd met het distilleren van rum met het kenmerkende El Dorado-aroma. Demerara Distillers combineert lokale tradities en vakmanschap met moderne en verfijnde verwerking- en distilleertechnieken. De veelzijdige El Dorado Rums worden o.a. gedistilleerd in de beroemde en unieke houten distillatiekolom. De zeer bijzondere houten distillatiekolom (sinds 1832) deed zijn werk oorspronkelijk op de Enmore suikerplantage.

Maak ook kennis met de overige dranken van El Dorado Rum. 

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk El Dorado
Land Guyana
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:El Dorado White Rum 3 Years Old Cask Aged 0,70LTR
Uw waardering