Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

ElPicu Pisang 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
ElPicu Pisang heeft een smaakvolle zoete smaak van rijpe bananen. De afdronk is kort! TIP: Vul het glas met blokjes ijs en schenk pisang met bitter lemon. Proef en geniet!
minus plus
  • Koop 6 voor € 9,35
  • Koop 12 voor € 9,05
  • Koop 18 voor € 8,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

ElPicu Pisang 0,70LTR

ElPicu Pisang heeft een smaakvolle zoete smaak van rijpe bananen. Het is een kleurrijke likeur met een verrassende smaak van volrijpe bananen en kokos. De afdronk is kort! TIP: Vul het glas met blokjes ijs en schenk pisang met bitter lemon. Proef en geniet van deze heerlijke ElPicu Pisang! 

ElPicu Pisang in de mix

ElPicu Pisang is een veelzijdige likeur die vaak wordt gebruikt als ingrediënt in klassieke cocktails, ook is het heerlijk gemixet met jus d'orange. Op zoek naar andere smaken? Kijk dan eens naar het aanbod van alle andere ElPicu likeuren

Hooghoudt maker van El Picu likeuren

ElPicu likeuren wordt geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Hooghoudt. Dit bedrijf heeft een rijke geschiedenis in het maken van hoogwaardige gedistilleerde dranken en likeuren en staat bekend om zijn vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Hooghoudt, als producent van El Picu likeuren, heeft een sterke reputatie opgebouwd in de wereld van gedistilleerde dranken. Het bedrijf hecht veel waarde aan het behoud van traditioneel vakmanschap en de selectie van hoogwaardige ingrediënten. Dit komt tot uiting in de kwaliteit en smaak van El Picu likeuren, die zowel kenners als liefhebbers van likeuren zal bekoren.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Elpicu
Land Nederland
Artikelnummer 20171001F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Fantastisch in de mix
Deze drank is te mixen met bijna alles, echt fantastisch!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op