Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

ElPicu Raspberry 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
ELPicu Raspberry is een avontuurlijk drankje met de frisse smaken van frambozen. De ultieme party drink voor het maken van diverse cocktails! TIP: Drink deze Elpicu Raspberry met ijs, met cola gemixt of in diverse cocktails!
  • Koop 6 voor
    € 9,35
  • Koop 12 voor
    € 9,05
  • Koop 18 voor
    € 8,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

ElPicu Raspberry 0,70LTR

ELPicu Raspberry is een avontuurlijk drankje met de frisse smaken van frambozen. De ultieme party drink voor het maken van diverse cocktails! TIP: Drink deze Elpicu Raspberry met ijs, met cola gemixt of in diverse cocktails! 

ElPicu Raspberry in de mix

ElPicu Rasberry is een veelzijdige likeur die vaak wordt gebruikt als ingrediënt in klassieke cocktails, zoals heerlijk in de mix met cola. Op zoek naar andere smaken? Kijk dan eens naar het aanbod van alle andere ElPicu likeuren

Hooghoudt maker van El Picu likeuren

ElPicu likeuren wordt geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Hooghoudt. Dit bedrijf heeft een rijke geschiedenis in het maken van hoogwaardige gedistilleerde dranken en likeuren en staat bekend om zijn vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Hooghoudt, als producent van El Picu likeuren, heeft een sterke reputatie opgebouwd in de wereld van gedistilleerde dranken. Het bedrijf hecht veel waarde aan het behoud van traditioneel vakmanschap en de selectie van hoogwaardige ingrediënten. Dit komt tot uiting in de kwaliteit en smaak van El Picu likeuren, die zowel kenners als liefhebbers van likeuren zal bekoren.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Elpicu
Land Nederland
Artikelnummer 20171002F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
heel lekker
Heel lekker voor de mix, maar ook om puur te drinken
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op