Epicuro Italian Zinfandel

Epicuro Italian Zinfandel uit Apulia (Italië) is intens robijnrood van kleur. De rode wijn wordt gemaakt van de Zinfandel druif (te vergelijken met Primitivo) en heeft een prachtig bouquet van zwarte bessen, pruimenjam, rode bloemen, humus, cacaopoeder, munt en ijzer. De smaak is vol, fruitig romig en zacht. Serveer Epicuro Zinfandel bij voorgerechten met vleessaus, polenta, gegrild vlees, stoofschotels, lamsvlees, truffel en diverse kaassoorten.
Normale prijs € 11,50 Speciale prijs € 9,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
18019634

Epicuro Italian Zinfandel

Epicuro Italian Zinfandel uit Apulia (Italië) is intens robijnrood van kleur. De rode wijn wordt gemaakt van de Zinfandel druif (te vergelijken met Primitivo) en heeft een prachtig bouquet van zwarte bessen, pruimenjam, rode bloemen, humus, cacaopoeder, munt en ijzer. De smaak is vol, fruitig romig en zacht. Serveer Epicuro Zinfandel bij voorgerechten met vleessaus, polenta, gegrild vlees, stoofschotels, lamsvlees, truffel en diverse kaassoorten. Na een zachte persing van de druiven vindt een rijping plaats op RVS vaten gevolgd door verschillende houten vaten. Deze fantastische volle rode wijn heeft meerdere medailles gewonnen op wereldwijde wijnconcoursen.

Epicuro wijnen

Epicuro vertegenwoordigt de top van het merk Femar Vini en het is het kloppende hart van deze wijnproducent. Het groepeert verschillende wijnen met verschillende benamingen, afkomstig uit verschillende regio's en biedt een breed assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Epicuro is geïnspireerd door de filosoof en oprichter van een van de belangrijkste filosofische scholen van de Romeinse periode. De collectie is gewijd aan het hoogste epicuristische concept: het plezier. Het assortiment Epicuro wijnen is zeer breed, het zijn wijnen met een sterke persoonlijkheid, allemaal met beschermde oorsprongsbenaming en beschermde geografische aanduiding. Het vlaggenschip van de collectie zijn onder andere: Epicuro Salice Salentino, Epicuro Primitivo Puglia en Epicuro Zinfandel Puglia (98 punten Luca Maroni). Elke wijn heeft zijn eigen persoonlijkheid en unieke kenmerken.

Maak ook kennis met de andere Epicuro wijnen uit het zuiden van Italië.

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Epicuro Italian Zinfandel
Uw waardering