Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Eristoff Red 0,70LTR

(0 reviews)
De Eristoff Red is gemaakt van sleedoornbessen, deze bessen zorgen voor een krachtige, bittere-zoete smaak. De vodka heet een sterke, fruitige geest. De vodka is bloedrood van kleur.
minus plus
  • Koop 6 voor € 12,65
  • Koop 12 voor € 12,35
  • Koop 18 voor € 12,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Eristoff Red

De Eristoff Red is gemaakt van sleedoornbessen, deze bessen zorgen voor een krachtige, bittere-zoete smaak. De vodka heet een sterke, fruitige geest. De flavoured vodka is bloedrood van kleur. Al meer dan 200 jaar wordt de Eristoff wodka gedestilleerd, tegenwoordig eigendom van de Bacardi Group. Het logo van de vodka is een wolf, de wolf is onderdeel van de Georgische cultuur waar deze vodka vandaan komt.

Kenmerkende smaak van rode bessen

Eristoff Red is doordrenkt met de zoete en sappige smaken van rode bessen, waaronder frambozen en aardbeien. Dit creëert een smaakvolle en fruitige vodka met een verfrissend karakter. Eristoff Red brengt een vleugje zomer in elke slok, ongeacht het seizoen. De levendige smaken roepen beelden op van zonnige dagen en verfrissende bessen. Het is een uitnodiging om te genieten van fruitige opwinding op elk moment.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Eristoff Red je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Eristoff Vodka

De naam Eristoff komt van een zeer oude, adellijke Russische familie. De originele naam was Eristhavi, wat “leider van het land” betekent. Deze naam werd in 1804 door de toenmalige Tsaar gewijzigd in Eristoff. In 1806 stookte prins Constantine Eristoff de eerste Eristoff Vodka. Het was een zachte zeer zuivere drank die voornamelijk in de adellijke kringen werd gedronken. Jaren later, tijdens de Russische revolutie, vluchtte prins Alexander Eristoff met zijn familie naar Parijs. In 1925 haalde zijn zoon Nicolai Eristoff het oeroude familierecept weer uit de kast. Hij perfectioneerde het product en heeft ervoor gezorgd dat Eristoff Vodka vanuit Frankrijk de wereld aan het veroveren is. Maak ook kennis met de overige dranken van Eristoff Vodka.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Eristoff
Land Georgie
Artikelnummer 20170270G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op