Ciroc Vodka 0,70LTR

Ciroc Vodka 0,70LTR

Eristoff Red 1LTR

Eristoff Red 1LTR

Eristoff Red 0,70LTR

De Eristoff Red is gemaakt van sleedoornbessen, deze bessen zorgen voor een krachtige, bittere-zoete smaak. De wodka heet een sterke, fruitige geest. De wodka is bloedrood van kleur.
€ 10,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170270

Eristoff Red

De Eristoff Red is gemaakt van sleedoornbessen, deze bessen zorgen voor een krachtige, bittere-zoete smaak. De wodka heet een sterke, fruitige geest. De wodka is bloedrood van kleur. Al meer dan 200 jaar wordt de Eristoff wodka gedestilleerd, tegenwoordig eigendom van de Bacardi Group. Het logo van de wodka is een wolf, de wolf is onderdeel van de Georgische cultuur waar deze wodka vandaan komt.

 

Eristoff Vodka

De naam Eristoff komt van een zeer oude, adellijke Russische familie. De originele naam was Eristhavi, wat “leider van het land” betekent. Deze naam werd in 1804 door de toenmalige Tsaar gewijzigd in Eristoff. In 1806 stookte prins Constantine Eristoff de eerste Eristoff Vodka. Het was een zachte zeer zuivere drank die voornamelijk in de adellijke kringen werd gedronken. Jaren later, tijdens de Russische revolutie, vluchtte prins Alexander Eristoff met zijn familie naar Parijs. In 1925 haalde zijn zoon Nicolai Eristoff het oeroude familierecept weer uit de kast. Hij perfectioneerde het product en heeft ervoor gezorgd dat Eristoff Vodka vanuit Frankrijk de wereld aan het veroveren is.

Maak ook kennis met de overige dranken van Eristoff Vodka.

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 18%
Merk Eristoff
Land Georgie
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Eristoff Red 0,70LTR
Uw waardering