Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Eristoff Red 1LTR

(0 reviews)
De Eristoff Red is een wodka met een sterke en fruitige geest. De wodka is gemaakt van sleedoornbessen. Deze bessen zorgen voor een krachtige en bitterzoete smaak. De wodka heeft een bloedrode kleur.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,10
  • Koop 12 voor € 16,50
  • Koop 18 voor € 16,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Eristoff red 1LTR

Eristoff Red 1LTR is een fruitige flavoured vodka met een royale flesinhoud van 1 liter, waardoor je de smaak van rode bessen volop kunt ervaren en ruimte hebt om creatieve cocktails te mixen voor grotere bijeenkomsten en feesten. De Eristoff Red is een vodka met een sterke en fruitige geest. De vodka is gemaakt van sleedoornbessen. Deze bessen zorgen voor een krachtige en bitterzoete smaak. De wodka heeft een bloedrode kleur. 

Smaakexplosie van Rode Bessen

Eristoff Red is doordrenkt met de heerlijke smaken van rode bessen, waaronder frambozen en aardbeien. De smaak is zoet en verkwikkend, waardoor het ideaal is voor zowel sippendrinken als mixen in diverse cocktails. Eristoff Vodka wordt gewaardeerd in meer dan 80 landen over de hele wereld, en het blijft een symbool van kwaliteit en smaakvolle vodka.

Mixdrankjes op Maat

Met Eristoff Red 1LTR kun je op grotere schaal cocktails maken voor feestjes, bijeenkomsten en vieringen. Experimenteer met diverse mixdrankjes en geniet van de fruitige en levendige smaak die Eristoff Red te bieden heeft. De 1 liter fles Eristoff Red zorgt ervoor dat je nooit zonder deze fruitige wodka komt te zitten. Het is handig voor evenementen en bijeenkomsten waar je de smaak van rode bessen wilt delen met vrienden en familie.

De Wolven van Georgië

Het embleem van Eristoff Vodka wordt gekenmerkt door een wolf, geïnspireerd door de wilde wolven die de zuidelijke bergen van Georgië bevolken. De wolf staat symbool voor moed, vastberadenheid en ongetemde kracht, waarden die de essentie van Eristoff Vodka weerspiegelen. Eristoff Vodka begint met hoogwaardige graanalcohol en zuiver bronwater, wat zorgt voor een uitstekende basis voor zuiverheid. Vervolgens ondergaat de wodka een zorgvuldige distillatie om onberispelijke zuiverheid te garanderen. Het resultaat is een wodka die bekend staat om zijn gladde karakter en neutrale smaak.

Eristoff Vodka

De naam Eristoff komt van een zeer oude, adellijke Russische familie. De originele naam was Eristhavi, wat “leider van het land” betekent. Deze naam werd in 1804 door de toenmalige Tsaar gewijzigd in Eristoff. In 1806 stookte prins Constantine Eristoff de eerste Eristoff Vodka. Het was een zachte zeer zuivere drank die voornamelijk in de adellijke kringen werd gedronken. Jaren later, tijdens de Russische revolutie, vluchtte prins Alexander Eristoff met zijn familie naar Parijs. In 1925 haalde zijn zoon Nicolai Eristoff het oeroude familierecept weer uit de kast. Hij perfectioneerde het product en heeft ervoor gezorgd dat Eristoff Vodka vanuit Frankrijk de wereld aan het veroveren is. Maak ook kennis met de overige dranken van Eristoff Vodka.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Eristoff
Land Georgie
Artikelnummer 20170271G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op