Eristoff Vodka 1LTR

Eristoff Vodka 1LTR

Esbjaerg Copper Edition 0,70LTR

Esbjaerg Copper Edition 0,70LTR

Eristoff Vodka 0,70LTR

De Eristoff Vodka is gemaakt van 100% zuivere korrel, die het zuivere karakter bevat met het juiste vochtgehalte. De wodka heeft gedemineraliseerd water. Eristoff wordt driemaal gedistilleerd en uiteindelijk gefilterd om de absolute zuiverheid te kunnen garanderen. Hier krijgt de wodka een schone en knappe smaak. De wodka heeft een vleugje van wortel en groene appel. De wodka heeft een soepele, romige nasmaak. 

€ 12,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170274

De Eristoff Vodka is gemaakt van 100% zuivere korrel, die het zuivere karakter bevat met het juiste vochtgehalte. De wodka heeft gedemineraliseerd water. Eristoff wordt driemaal gedistilleerd en uiteindelijk gefilterd om de absolute zuiverheid te kunnen garanderen. Hier krijgt de wodka een schone en knappe smaak. De wodka heeft een vleugje van wortel en groene appel. De wodka heeft een soepele, romige nasmaak. Al meer dan 200 jaar wordt de Eristoff wodka gedestilleerd, tegenwoordig eigendom van de Bacardi Group. Het logo van de wodka is een wolf, de wolf is onderdeel van de Georgische cultuur waar deze wodka vandaan komt.

Eristoff Vodka

De naam Eristoff komt van een zeer oude, adellijke Russische familie. De originele naam was Eristhavi, wat “leider van het land” betekent. Deze naam werd in 1804 door de toenmalige Tsaar gewijzigd in Eristoff. In 1806 stookte prins Constantine Eristoff de eerste Eristoff Vodka. Het was een zachte zeer zuivere drank die voornamelijk in de adellijke kringen werd gedronken. Jaren later, tijdens de Russische revolutie, vluchtte prins Alexander Eristoff met zijn familie naar Parijs. In 1925 haalde zijn zoon Nicolai Eristoff het oeroude familierecept weer uit de kast. Hij perfectioneerde het product en heeft er voor gezorgd dat Eristoff Vodka vanuit Frankrijk de wereld aan het veroveren is.

Maak ook kennis met de overige dranken van Eristoff Vodka

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Eristoff
Land Georgie
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Eristoff Vodka 0,70LTR
Uw waardering