Commander Vodka 0,70LTR

Commander Vodka 0,70LTR

Esbjaerg Vodka 1LTR

Esbjaerg Vodka 1LTR

Esbjaerg Copper Edition 0,70LTR

Rating:
90% of 100

De Esbjaerg Copper Edition is een bijzonder wodka’s gemaakt van zuiver graan en alcohol. De wodka is gedistilleerd in een koperen Still Pot. Distillatie in koper zorgt voor een bijzondere pure en ultra zachte smaak. De granen ondergaan een strikte selectie van onze distillateur waarna ze onder zijn toeziend oog in kleine batches worden gedistilleerd. Het resultaat is een zeer zuivere zijdezachte en pure wodka met een granige bite! 

€ 14,50
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170275

De Esbjaerg Copper Edition is een bijzonder wodka’s gemaakt van zuiver graan en alcohol. De wodka is gedistilleerd in een koperen Still Pot. Distillatie in koper zorgt voor een bijzondere pure en ultra zachte smaak. De granen ondergaan een strikte selectie van onze distillateur waarna ze onder zijn toeziend oog in kleine batches worden gedistilleerd. Het resultaat is een zeer zuivere zijdezachte en pure wodka met een granige bite.

Esbjaerg Vodka

Esbjaerg Vodka is afkomstig uit Denemarken. Het was al ver voor de Tweede Wereldoorlog een immens populaire distillaat onder de Deense en IJslandse bevolking. Toenmalig distillateur Ole Pedersen uit de gelijknamige plaats Esbjaerg maakte tijdens het productieproces gebruik van ijs dat door de lokale vissers werd meegenomen aan land. Het resultaat was een zachte pure Vodka. Vandaag de dag wordt Esbjaerg Vodka door het Nederlandse Boomsma geproduceerd.

Maak ook kennis met de overige dranken van Esbjaerg Vodka

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Esbjaerg
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Esbjaerg Copper Edition 0,70LTR
Uw waardering