Filliers Banana 0,70LTR

Filliers Banana 0,70LTR

Filliers Amaretto 0,70LTR

Filliers Amaretto is een creamjenever die staat voor genieten, een jenever met een aangenaam zachte smaak. Filliers Amaretto is gebaseerd op Filliers graanjenever, met de toevoeging van room en amandel.
€ 12,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171033

Filliers Amaretto 0,70LTR

Filliers Amaretto is een creamjenever die staat voor genieten, een jenever met een aangenaam zachte smaak. Filliers Amaretto is gebaseerd op Filliers graanjenever, met de toevoeging van room en amandel.

Filliers

I1792 werd Karel Lodewijk Filliers geboren. Hij was de persoon, die naast een familielandbouwbedrijf ook jenever wilde gaan stoken. Het familiebedrijf Filliers blijft met de jaren groeien en in 1980 nemen de neven Jan en Bernard Filliers als 5e generatie het bedrijf over. In 2009 nam Filliers de bekende ‘Wortegemsen Citroenjenever’ over waardoor Filliers Belgisch marktleider werd op het gebied van jenevers. Tegenwoordig wordt ook deze drank op volgens het originele recept bij Filliers gestookt.

Tegenwoordig staat het bedrijf nog steeds onder leiding van Bernard Filliers en leeft het bedrijf al voor vijf generaties voort.


Meer informatie
Categorie Mix
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 17%
Merk Filliers
Land België
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Filliers Amaretto 0,70LTR
Uw waardering