Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Filliers Appel Jenever 0,70LTR

(0 reviews)
Aan deze Filliers Appel Jenever hebben ze met zorg verfrissende fruitsmaken toegevoegd. Zonder kleur- of bewaarstoffen, maar met de aloude, altijd jonge Filliers-kwaliteit.
minus plus
  • Koop 6 voor € 14,40
  • Koop 12 voor € 14,10
  • Koop 18 voor € 13,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Filliers Appel Jenever 0,70LTR

Aan deze Filliers Appel Jenever hebben ze met zorg verfrissende fruitsmaken toegevoegd. Zonder kleur- of bewaarstoffen, maar met de aloude, altijd jonge Filliers-kwaliteit. Filliers Appeljenever is een heerlijke spirit die de traditionele smaak van jenever combineert met de frisse, sappige smaak van verse appels. Deze unieke drank komt voort uit het vakmanschap van Filliers Distillery, een Belgische distilleerderij met meer dan een eeuw aan ervaring in het produceren van hoogwaardige spirits.

De perfecte harmonie tussen Jenever en verse appels

Bij Filliers weten ze dat de keuze van ingrediënten essentieel is voor de smaak van hun jenevers, en dat geldt ook voor hun Appeljenever. Ze selecteren de beste granen en distilleren ze met zorg om een premium jenever te creëren. Vervolgens voegen ze vers appelsap en aroma's toe om een harmonieuze balans tussen jenever en appelsmaak te bereiken.

Verfrissende en fruitige jenever

De smaak van Filliers Appeljenever is verfrissend en fruitig, met de rijke smaak van rijpe appels die de tong streelt. Het is een veelzijdige drank die zowel puur als in mixdrankjes kan worden genoten. Of je nu van de zoete appelsmaak houdt of gewoon op zoek bent naar een nieuwe ervaring, Filliers Appeljenever is een uitstekende keuze. Proef de traditie en het vakmanschap van Filliers in elke slok van deze heerlijke appeljenever. Het is een eerbetoon aan de Belgische jenevergeschiedenis en een smaakvolle toevoeging aan je drankencollectie. Geniet van de frisheid van verse appels gecombineerd met de rijke smaak van jenever met Filliers Appeljenever.

Filliers

Filliers is een bekende distilleerderij in België en produceert een verscheidenheid aan likeuren en jenevers, waaronder deze heerlijke appel jenever. De Filliers-distilleerderij, opgericht in 1880 in Bachte-Maria-Leerne, België, is een plaats waar traditioneel meesterschap en moderne innovatie samenkomen om enkele van 's werelds meest verfijnde gedistilleerde dranken te creëren. Met meer dan een eeuw aan ervaring in het distilleren van hoogwaardige spirits, heeft Filliers Distillery een reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van premium producten die wereldwijd worden gewaardeerd.

De distilleerderij staat bekend om zijn onberispelijke vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. De Filliers-familie heeft generaties lang het geheim van het distilleren doorgegeven, en dit erfgoed blijft levend en wel in de distilleerderij. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het traditionele vakmanschap vormen de kern van elke spirit die hier wordt geproduceerd. Maak ook kennis met de overige dranken van Filliers.

Meer informatie
Soort Fruit Jenever
Merk Filliers
Land België
Artikelnummer 20170954F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op