Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Filliers Café Latte Jenever 0,70LTR

(0 reviews)
Filliers Café Latte Jenever is een creamlikeur gebaseerd op koffie en Filliers graanjenever die minimaal 5 jaar heeft gerijpt. Door de toevoeging van ingrediënten als vanille, karamel en volle melk ontstaat er een romige likeur met een delicate en verfijnde koffiesmaak.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Filliers Café Latte Jenever 0,70LTR

Filliers Café Latte Jenever is een creamlikeur gebaseerd op koffie en Filliers graanjenever die minimaal 5 jaar heeft gerijpt. Door de toevoeging van ingrediënten als vanille, karamel en volle melk ontstaat er een romige likeur met een delicate en verfijnde koffiesmaak.

Filliers 

In 1792 werd Karel Lodewijk Filliers geboren. Hij was de persoon, die naast een familielandbouwbedrijf ook jenever wilde gaan stoken. Jaren later neemt de 4e generatie, Louis en Carlos Filliers het bedrijf over, kort na de Tweede Wereldoorlog. Tegenwoordig staat het bedrijf nog steeds onder leiding van Bernard Filliers en leeft het bedrijf al voor vijf generaties voort.


Meer informatie
Soort Jonge Jenever
Merk Filliers
Land België
Artikelnummer 20170956
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op