Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Filliers kersen Jenever 0,70LTR

(0 reviews)
Filliers Kersen Jenever wordt geheel op natuurlijke wijze bereid met verse sap van kersen. Laat je verassen door de heerlijke smaken van deze Kersen Jenever.
minus plus
  • Koop 6 voor € 14,30
  • Koop 12 voor € 14,00
  • Koop 18 voor € 13,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Filliers Kersen Jenever 0,70LTR

Filliers Kersen Jenever wordt geheel op natuurlijke wijze bereid met verse sap van kersen. Filliers Kersenjenever heeft een zoete en fruitige smaak, dankzij de toevoeging van kersen. Het is een heerlijke combinatie van jonge jenever met kersenaroma en zoetheid. Laat je verassen door de heerlijke smaken van deze Kersen Jenever.

Filliers kwaliteitsjenever

Filliers Kersenjenever is een heerlijke keuze voor liefhebbers van zoetere, fruitige sterke dranken. Het biedt een smaakvolle ervaring met de levendige smaak van kersen en de kenmerkende kwaliteit die je van Filliers mag verwachten. Als je op zoek bent naar kwaliteitsjenevers en likeuren met een rijke Belgische traditie, dan is Filliers zeker een merk om te verkennen. Hun producten worden gewaardeerd door fijnproevers en kenners over de hele wereld.

Kersen Jenever puur of in de mix

Kersenjenever is populair in België en maakt deel uit van de rijke jenevertraditie in het land. Het is een geliefde drank bij zowel de lokale bevolking als toeristen. Kersenjenever wordt traditioneel gedronken als aperitief of digestief. Het wordt vaak geserveerd in kleine glaasjes en kan zowel op kamertemperatuur als gekoeld worden genoten. Kersenjenever kan ook worden gebruikt in verschillende cocktails en mixdranken. Het voegt een zoete en fruitige smaak toe aan cocktails en is een populair ingrediënt in sommige klassieke drankjes.

Filliers Fruitjenevers: Puur Natuurplezier

De Fruitjenevers van Filliers bieden een smaakvolle en natuurlijke sensatie waar je smaakpapillen van zullen genieten. Filliers, een Belgische distilleerderij met een rijke geschiedenis, staat bekend om het creëren van hoogwaardige jenevers met een onderscheidend karakter en vakmanschap. De Fruitjenevers van Filliers vormen hierop geen uitzondering en bieden een heerlijke smaakervaring voor zowel jeneverliefhebbers als fijnproevers.

Filliers

Filliers is een bekende distilleerderij in België en produceert een verscheidenheid aan likeuren en jenevers, waaronder deze heerlijke citroen jenever. De Filliers-distilleerderij, opgericht in 1880 in Bachte-Maria-Leerne, België, is een plaats waar traditioneel meesterschap en moderne innovatie samenkomen om enkele van 's werelds meest verfijnde gedistilleerde dranken te creëren. Met meer dan een eeuw aan ervaring in het distilleren van hoogwaardige spirits, heeft Filliers Distillery een reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van premium producten die wereldwijd worden gewaardeerd.

De distilleerderij staat bekend om zijn onberispelijke vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. De Filliers-familie heeft generaties lang het geheim van het distilleren doorgegeven, en dit erfgoed blijft levend en wel in de distilleerderij. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het traditionele vakmanschap vormen de kern van elke spirit die hier wordt geproduceerd. Maak ook kennis met de overige dranken van Filliers.

Meer informatie
Soort Fruit Jenever
Merk Filliers
Land België
Artikelnummer 20170959F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op