Eristoff Red 1LTR

Eristoff Red 1LTR

Finlandia Cranberry 1LTR

Finlandia Cranberry 1LTR

Finlandia Blackcurrant 1LTR

Finlandia is de enige premium wodka die wordt geproduceerd uit een watervoorziening waarvoor geen aanvullende behandelingen nodig zijn. Finlandia wordt vervaardigd volgens een continu proces, van gisting met speciaal gecultiveerde gist, tot een dubbele destillatie. De wodka is onmiskenbaar fruitig met een aangename nasmaak.
€ 17,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170280

De Finlandia Blackcurrant wodka is een droge, geconcentreerde zwarte bessenfruit met zwakke zoetheid en volle kracht. Finlandia is de enige premium wodka die wordt geproduceerd uit een watervoorziening waarvoor geen aanvullende behandelingen nodig zijn. Finlandia wordt vervaardigd volgens een continu proces, van gisting met speciaal gecultiveerde gist, tot een dubbele destillatie. De wodka is onmiskenbaar fruitig met een aangename nasmaak. De wodka wordt gemaakt van ijzig bronwater en de beste gerst. Om de beste wodka te maken is het zorg dat men de omgeving zuiver houdt. De ingrediënten moeten van superieure kwaliteit zijn.

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva. Koskenkorva ligt in de gemeente Ilmajoki, centraal in Finland. Ook wordt deze regio gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. Uniek aan de distilleerderij is dat de Vodka op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt en daarna geëxporteerd wordt naar verschillende landen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Finlandia
Land Finland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Finlandia Blackcurrant 1LTR
Uw waardering