Finlandia Cranberry 1LTR

Finlandia Cranberry 1LTR

Finlandia Lime 1LTR

Finlandia Lime 1LTR

Finlandia Grapefruit 1LTR

De Finlandia Grapefruit wordt natuurlijk gefiltreerd tijdens de ijstijd waardoor het een verbazingwekkende puurheid krijgt. Het water wordt gecombineerd met de beste zes-rij gerst. Het magische ingrediënt is het unieke weer veroorzaakt door Finland’s Midnight Sun.

€ 17,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170282

De Finlandia Grapefruit wordt natuurlijk gefiltreerd tijdens de ijstijd waardoor het een verbazingwekkende puurheid krijgt. Het water wordt gecombineerd met de beste zes-rij gerst. Het magische ingrediënt is het unieke weer veroorzaakt door Finland’s Midnight Sun. De harde en koude winters verwijderen alle aardse onzuiverheden. De Finlandia Grapefruit, dat gelanceerd is in 2006 is een goed voorbeeld van het vermogen om goede natuurlijke smaken te maken met extracten van fruit.

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva. Koskenkorva ligt in de gemeente Ilmajoki, centraal in Finland. Ook wordt deze regio gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. Uniek aan de distilleerderij is dat de Vodka op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt en daarna geëxporteerd wordt naar verschillende landen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Finlandia
Land Finland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Finlandia Grapefruit 1LTR
Uw waardering