Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Finlandia Grapefruit 1LTR

(0 reviews)

De Finlandia Grapefruit wordt natuurlijk gefiltreerd tijdens de ijstijd waardoor het een verbazingwekkende puurheid krijgt. Het water wordt gecombineerd met de beste zes-rij gerst.

  • Koop 6 voor
    € 20,40
  • Koop 12 voor
    € 19,80
  • Koop 18 voor
    € 19,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Finlandia Grapefruit 1LTR

Finlandia Grapefruit is een heerlijke variant van de beroemde Finlandia Vodka, verrijkt met de sappige en levendige smaak van grapefruit. Deze wodka brengt de zon en het frisse karakter van de Scandinavische zomer naar je glas.

Een zonnige Scandinavische twist

Finlandia Grapefruit begint met de basis van Finlandia Vodka, gemaakt van 100% premium wintergerst en zuiver bronwater uit de Fennoscandinavische bronnen. Aan deze pure Finse vodka wordt vervolgens de smaak van rijpe grapefruits toegevoegd, wat resulteert in een verfrissende en fruitige vodka met een mooie balans tussen zoet en zuur. De Finlandia Grapefruit wordt natuurlijk gefiltreerd tijdens de ijstijd waardoor het een verbazingwekkende puurheid krijgt. Het water wordt gecombineerd met de beste zes-rij gerst. Het magische ingrediënt is het unieke weer veroorzaakt door Finland’s Midnight Sun. De harde en koude winters verwijderen alle aardse onzuiverheden. 

Een sprankelende Finse smaakbeleving

De smaak van Finlandia Grapefruit is levendig, lichtzoet en biedt de kenmerkende frisheid van grapefruit. Deze flavoured vodka is veelzijdig en kan puur worden genoten, met ijs, of als basis voor verschillende cocktails. De smaak van grapefruit voegt een sprankelende dimensie toe aan klassieke vodka-drankjes.

Scandinavische trots met Finlandia

Finlandia is trots op zijn Scandinavische oorsprong en staat bekend om het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Met Finlandia Grapefruit haal je een stukje Scandinavische trots in huis, verpakt in een elegante fles van 1 liter. Naast de Grapefruit variant zijn er nog andere vodka's van Finlandia, wat dacht je van Lime of Cranberry

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka staat symbool voor de ongerepte schoonheid van het hoge noorden en de puurheid van de Finse natuur. Deze vodka wordt geprezen om zijn compromisloze kwaliteit en het gebruik van de zuiverste ingrediënten. Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva, Finland. Deze regio wordt gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. 

Finlandia Vodka wordt gemaakt van 100% premium wintergerst, wat resulteert in een uitzonderlijk zachte en zuivere wodka. Het natuurlijke bronwater uit de diepe Fennoscandinavische bronnen draagt bij aan de frisse, schone smaak van deze wodka. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en een zorgvuldig productieproces maakt Finlandia tot een wodka van wereldklasse. De smaak van Finlandia Vodka wordt gekenmerkt door zijn puurheid. Deze vodka heeft een zachte en licht zoete smaak met een vleugje citrus, wat zorgt voor een verfrissende en aangename ervaring. De flessen van Finlandia Vodka zijn elegant vormgegeven en belichamen het Scandinavische design en de finesse. Het minimalistische ontwerp weerspiegelt de eenvoud en de puurheid waar Finlandia voor staat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Finlandia
Land Finland
Artikelnummer 20170282G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op