Finlandia Grapefruit 1LTR

Finlandia Grapefruit 1LTR

Finlandia Mango 1LTR

Finlandia Mango 1LTR

Finlandia Lime 1LTR

De Finlandia Lime is een wodka met een heerlijke natuurlijke smaak die perfect is afgestemd op de pure smaak van Finlandia Vodka. De wodka heeft natuurlijke geuren van limoen en verschillende aroma’s. De Finlandia Lime is een perfecte wodka voor vele soorten cocktails, vooral de Caipiroska en de Bloody Mary. 

€ 17,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170283

De Finlandia Lime is een wodka met een heerlijke natuurlijke smaak die perfect is afgestemd op de pure smaak van Finlandia Vodka. De wodka heeft natuurlijke geuren van limoen en verschillende aroma’s. De Finlandia Lime is een perfecte wodka voor vele soorten cocktails, vooral de Caipiroska en de Bloody Mary. Het alcoholpercentage is 37,5%. De wodka is bereid met bronwater. De wodka is luxe van gerst, suiker en natuurlijke extracten van Limoen. De wodka bevat kleurstoffen.

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva. Koskenkorva ligt in de gemeente Ilmajoki, centraal in Finland. Ook wordt deze regio gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. Uniek aan de distilleerderij is dat de Vodka op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt en daarna geëxporteerd wordt naar verschillende landen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Finlandia
Land Finland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Finlandia Lime 1LTR
Uw waardering