Finlandia Lime 1LTR

Finlandia Lime 1LTR

Finlandia Nordic Berries 1LTR

Finlandia Nordic Berries 1LTR

Finlandia Mango 1LTR

De Finlandia mango is een tropische toevoeging aan het Finlandia assortiment uit 2004 dat met ijzige zuiverheid van Finlandia gemaakt is. De wodka is gemaakt van warme tropische vruchten.

€ 17,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170284

De Finlandia mango is een tropische toevoeging aan het Finlandia assortiment uit 2004 dat met ijzige zuiverheid van Finlandia gemaakt is. De wodka is gemaakt van warme tropische vruchten. Het zuivere ijzeren bronwater wordt natuurlijk gefilterd door moren die tijdens de ijstijd gevormd zijn, waardoor de wodka een verbazingwekkende zuiverheid krijgt. Het water wordt gecombineerd met de beste gerst. De harde, koude winter verwijderen alle onzuiverheden van de aarde. 

Finlandia Vodka 

Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva. Koskenkorva ligt in de gemeente Ilmajoki, centraal in Finland. Ook wordt deze regio gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. Uniek aan de distilleerderij is dat de Vodka op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt en daarna geëxporteerd wordt naar verschillende landen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Finlandia
Land Finland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Finlandia Mango 1LTR
Uw waardering