Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Finlandia Mango 1LTR

(0 reviews)

De Finlandia mango is een tropische toevoeging aan het Finlandia assortiment uit 2004 dat met ijzige zuiverheid van Finlandia gemaakt is. De wodka is gemaakt van warme tropische vruchten.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Finlandia mango is een tropische toevoeging aan het Finlandia assortiment uit 2004 dat met ijzige zuiverheid van Finlandia gemaakt is. De wodka is gemaakt van warme tropische vruchten. Het zuivere ijzeren bronwater wordt natuurlijk gefilterd door moren die tijdens de ijstijd gevormd zijn, waardoor de wodka een verbazingwekkende zuiverheid krijgt. Het water wordt gecombineerd met de beste gerst. De harde, koude winter verwijderen alle onzuiverheden van de aarde. 

Finlandia Vodka 

Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva. Koskenkorva ligt in de gemeente Ilmajoki, centraal in Finland. Ook wordt deze regio gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. Uniek aan de distilleerderij is dat de Vodka op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt en daarna geëxporteerd wordt naar verschillende landen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Finlandia
Land Finland
Artikelnummer 20170284
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op