Finlandia Mango 1LTR

Finlandia Mango 1LTR

Finlandia Redberry 1LTR

Finlandia Redberry 1LTR

Finlandia Nordic Berries 1LTR

De Finlandia Nordic Berries is gemaakt van helder bronwater. De wodka bestaat uit een combinatie van 6-korrelige gerst in combinatie met wilde bessen, moldebessen en bosbessen. Deze bessen bepalen de smaak van de wokda. De wodka is een unieke combinatie van rijke zachtheid.

€ 17,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170285

De Finlandia Nordic Berries is gemaakt van helder bronwater. De wodka bestaat uit een combinatie van 6-korrelige gerst in combinatie met wilde bessen, moldebessen en bosbessen. Deze bessen bepalen de smaak van de wokda. De wodka is een unieke combinatie van rijke zachtheid. De wodka heeft een alcoholpercentage van 37.5%. De hoofdingrediënten van deze heerlijke wodka zijn: tarwe, suiker en bosbessen.

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva. Koskenkorva ligt in de gemeente Ilmajoki, centraal in Finland. Ook wordt deze regio gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. Uniek aan de distilleerderij is dat de Vodka op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt en daarna geëxporteerd wordt naar verschillende landen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Finlandia
Land Finland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Finlandia Nordic Berries 1LTR
Uw waardering