Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Fiorente Elderflower 0,70LTR

(0 reviews)

De Fiorente Elderflower is een heerlijke Italiaanse likeur. De likeur is onder andere gemaakt van de bloemen van de vlier. De vlierbloesem wordt vermengt met verse muntblaadjes, citroenschil en alcohol om zo een heerlijke likeur te creëren. De Fiorente Elderflower heeft een frisse kleur en is "bloemig''. De likeur is de perfecte balans om te serveren met Prosecco of een cocktail. De fles heeft een inhoud van 50 centiliter en een alcoholpercentage van 20%.

minus plus
  • Koop 6 voor € 17,15
  • Koop 12 voor € 16,55
  • Koop 18 voor € 16,25
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Fiorente Elderflower 0,70LTR

De Fiorente Elderflower is een heerlijke Italiaanse likeur. De likeur is onder andere gemaakt van de bloemen van de vlier. De vlierbloesem wordt vermengt met verse muntblaadjes, citroenschil en alcohol om zo een heerlijke likeur te creëren. De Fiorente Elderflower heeft een frisse kleur en is "bloemig''. De likeur is de perfecte balans om te serveren met Prosecco of een cocktail.  De fles heeft een inhoud van 50 centiliter en een alcoholpercentage van 20%.

Vlierbloesem Elegance: Een Geurige Uitnodiging

Fiorente Elderflower wordt gekarakteriseerd door de elegante smaak van vlierbloesem. De geurige tonen nodigen uit tot een zintuiglijke ervaring die de bloeiende pracht van de vlierbloesem vangt. De delicate zoetheid van deze likeur komt voort uit de subtiele tonen van bloesemnectar. De vlierbloesem geeft een natuurlijke en verfijnde smaak die niet overweldigend is maar juist uitnodigt tot genieten.

Fiorente Elderflower Puur of Gemixt: Veelzijdige Toepassingen

Geniet van Fiorente Elderflower puur over ijs om de volledige bloesempracht te ervaren. Deze likeur leent zich ook uitstekend voor het maken van verfijnde cocktails en mixdrankjes. Fiorente Elderflower heeft een verfrissend karakter dat licht en levendig is. Het is een ideale keuze voor momenten waarop je verlangt naar een drankje met een vleugje verkwikkende zoetheid.

Distillerie Francoli

Distillerie Francoli, de producent van Fiorente Elderflower is gevestigd in Ghemme in het noorden van Italië en is opgericht door Luigi Francoli. Het bedrijf is nog steeds in het bezit van de familie. Het alom gerespecteerde familiebedrijf is één van de bekendste makers van de mooiste grappas en likeuren van Italië. In heel Italië groeien, door het zonnige klimaat en de vruchtbare bodem, veel wilde vlierstruiken. De bloemen van de vlier, de geurige vlierbloesem, worden gebruikt voor de likeur Fiorente Elderflower. De vlierbloesem (elderflower) wordt geoogst op het meest aromatische moment. Vervolgens worden de geoogste vlierbloesems naar de Piemonte gebracht, de thuishaven van de Francolli distilleerderij. De experts van het familiebedrijf Francolli vermengen hier de vlierbloesem met verse muntblaadjes, citroenschil en alcohol om er vervolgens een heerlijke likeur van te maken. Fiorente Elderflower heeft een frisse kleur en is heerlijk bloemig, een perfecte likeur om te serveren met prosecco of in een cocktail.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Fiorente
Land Italië
Artikelnummer 20170491F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op