Fles Cava (Bubbels) zonder etiket

Deze fles Cava (Bubbels) zonder etiket wordt geproduceerd in Spanje. De mousserende wijn zonder etiket heeft een fijne mousse en is helder lichtgeel van kleur. Het is de perfecte vervanger voor Champagne. Heerlijke geuren van witte bloesem en citrus komen je tegemoet. De bubbel is verfijnd waarbij de smaken overeen komen met de geuren. Deze feestelijke bubbel is van uitstekende kwaliteit en doet het goed op feestjes en partijen.
Normale prijs € 8,95 Speciale prijs € 7,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
18019635
  • Koop 6 voor € 6,95 per fles
  • Koop 12 voor € 6,75 per fles
  • Koop 18 voor € 6,45 per fles

Fles Cava (Bubbels) zonder etiket

Deze fles Cava (Bubbels) zonder etiket wordt geproduceerd in Spanje. De mousserende wijn zonder etiket heeft een fijne mousse en is helder lichtgeel van kleur. Het is de perfecte vervanger voor Champagne. Heerlijke geuren van witte bloesem en citrus komen je tegemoet. De bubbel is verfijnd waarbij de smaken overeen komen met de geuren. Deze feestelijke bubbel is van uitstekende kwaliteit en doet het goed op feestjes en partijen. Deze Cava smaakt ook perfect bij tapas, gamba's, paella, visgerechten, salade, BBQ. Uiteraard ook heerlijk om zo van te genieten met vrienden of familie.

Fles bubbels met eigen etiket

De fles bubbels zonder etiket is ideaal om zelf te voorzien van uw eigen etiket. Uitstekend als relatiegeschenk voor uw zakelijke relaties. Voor een kleine meerprijs kunnen wij eventueel ook de etiketten voor u verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op.

Maak ook kennis met de overige wijnen zonder etiket

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Fles Cava (Bubbels) zonder etiket
Uw waardering