Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Geuting Granate 0,70LTR

(0 reviews)

De Geuting Granate is een heerlijke Duitse Granaatappellikeur. Deze likeuren worden gemaakt op het platteland, de destilleerderijen zijn gevestigd op mooie landgoederen of herenboerderijen. Door de goede kwaliteit zijn de likeuren van Geuting een begrip geworden. 

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Geuting Granate 0,70 LTR

Betreed de wereld van fruitige verleiding met Geuting Granate, gepresenteerd in een royale 0,70-liter fles. Deze likeur is een harmonieuze combinatie van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, met de granaatappel als stralend middelpunt, voor een smaakbeleving die het gehemelte verwent.

Fruitige Verleiding met Granaatappel

Geuting Granate onderscheidt zich door de rijke en sappige smaak van granaatappel. Het zoete en lichtzure karakter van deze exotische vrucht vormt de kern van deze likeur, waardoor elke slok een verrukkelijke ervaring is. Geniet van de verfrissende en levendige smaak van deze Duitse likeur. De granaatappeltonen komen tot uiting met een aangename intensiteit, waarbij de natuurlijke frisheid van de vrucht de boventoon voert. De afdronk van deze likeur is zoet en bevredigend. De natuurlijke zoetheid van de granaatappel blijft hangen op de tong, waardoor een blijvende indruk ontstaat die uitnodigt tot nog een slok.

Perfect voor Cocktails

Geuting Granate leent zich uitstekend voor het creëren van heerlijke cocktails. Voeg het toe aan sprankelend water voor een verkwikkende spritzer, meng het in exotische mixdrankjes of experimenteer met je eigen creatieve cocktailcombinaties.

Geuting

In Bocholt, vlak over de grens bij Dinxperlo, is sinds 1837 de Gutsbrennerei van Joh. B. Geuting gevestigd. Duitsland kent een lange traditie van Gutsbrennereien. Dit zijn kleine dikwijls op het platteland voorkomende distilleerderijen gevestigd op een fraai landgoed of herenboerderij. De ambachtelijke stokerij en distilleerderij van Geuting is een begrip geworden voor kwaliteit in likeuren en gedistilleerd en wordt door de kenner zeer gewaardeerd. Al meer dan 170 jaar!

Ontdek ook de overige dranken van Geuting.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Geuting
Land Duitsland
Artikelnummer 20170508F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op