Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Geuting Schwatte Pitt Dropshot 0,70LTR

(0 reviews)

De Geuting Schwatte Pitt is een heerlijke Duitse droplikeur, die gemaakt wordt in Bocholt (Duitsland). De destilleerderijen zijn gelegen op het platteland op fraaie landgoederen of op herenboerderijen. Door de goede kwaliteit is Geuting een begrip geworden.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Geuting Schwatte Pitt 0,70 LTR

Ontdek de diepte van zoete verwennerij met Geuting Schwatte Pitt Dropshot, gepresenteerd in een uitnodigende 0,70-liter fles. Deze Duitse likeur is een eerbetoon aan de intense smaak van zoethoutdrop en belooft een ware smaakexplosie voor liefhebbers van deze heerlijke lekkernij.

Intens Zoete Dropervaring

Geuting Schwatte Pitt Dropshot dompelt je onder in de zoete sensatie van zoethoutdrop. De karakteristieke smaak van drop, intens en verfijnd, staat centraal en biedt een onvergetelijke ervaring voor de liefhebbers van deze lekkernij. De dropsmaak is krachtig en vol van karakter. Elke slok onthult de diepe, kenmerkende tonen van zoethout, waardoor een smaakervaring ontstaat die recht doet aan de traditie van deze geliefde lekkernij.

Perfect voor Shots

Geuting Schwatte Pitt Dropshot is ideaal om puur te genieten in shotvorm. De krachtige smaak van zoethout komt het best tot zijn recht wanneer het in één keer wordt ervaren, en deze likeur biedt precies dat. Hoewel het perfect is voor onmiddellijke consumptie, kan Geuting Schwatte Pitt Dropshot ook worden gebruikt als basis voor creatieve mixdrankjes. Experimenteer met combinaties die de diepte van de dropsmaak aanvullen.

Geuting

In Bocholt, vlak over de grens bij Dinxperlo, is sinds 1837 de Gutsbrennerei van Joh. B. Geuting gevestigd. Duitsland kent een lange traditie van Gutsbrennereien. Dit zijn kleine dikwijls op het platteland voorkomende distilleerderijen gevestigd op een fraai landgoed of herenboerderij. De ambachtelijke stokerij en distilleerderij van Geuting is een begrip geworden voor kwaliteit in likeuren en gedistilleerd en wordt door de kenner zeer gewaardeerd. Al meer dan 170 jaar!

Ontdek ook de overige dranken van Geuting.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Geuting
Land Duitsland
Artikelnummer 20170509F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op