Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Geuting Suren Jan 0,70LTR

(0 reviews)

De Geuting Suren Jan is een heerlijke frisse grapefruit likeur met tonen van citroenen. Deze heerlijke likeur wordt sinds 1837 gedestilleerd. De ambachtelijke stokerij en distilleerderij van Geuting is een begrip geworden in Duitsland. De Geuting Suren jan heeft een alcoholpercentage van 15%. 

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Geuting Suren Jan 0,70 LTR 

De Geuting Suren Jan is een heerlijke frisse grapefruit likeur met tonen van citroenen.  Deze heerlijke likeur wordt sinds 1837 gedestilleerd. De ambachtelijke stokerij en distilleerderij van Geuting is een begrip geworden in Duitsland. De Geuting Suren jan heeft een alcoholpercentage van 15%. 

Smaakvolle geur en afdronk

De verleidelijke geur opent met een levendige combinatie van sappige grapefruit en verfrissende citroenen, die samen een citrusachtige symfonie vormen en de zintuigen direct prikkelen. De smaak onthult een frisse Duitse likeur doordrenkt met het weelderige aroma van grapefruit en citroen. De fruitige tonen zijn helder en uitnodigend, waardoor een heerlijke harmonie ontstaat tussen de zoete en zure elementen. De afdronk is verkwikkend friszuur, waarbij de smaken van grapefruit en citroen subtiel blijven nagalmen. Dit versterkt de verfrissende kwaliteit van de likeur en zorgt voor een aangename nasmaak.

Geuting Suren Jan puur of in de mix

Of je nu de voorkeur geeft aan een verfijnde sippende ervaring of het bruisende plezier van een cocktail, deze grapefruit- en citroenlikeur is heerlijk puur te genieten, met of zonder ijs. Laat je smaakpapillen verwennen door de levendige en verfrissende tonen van deze veelzijdige Geuting Suren Jan.

Geuting

In Bocholt, vlak over de grens bij Dinxperlo, is sinds 1837 de Gutsbrennerei van Joh. B. Geuting gevestigd. Duitsland kent een lange traditie van Gutsbrennereien. Dit zijn kleine dikwijls op het platteland voorkomende distilleerderijen gevestigd op een fraai landgoed of herenboerderij. De ambachtelijke stokerij en distilleerderij van Geuting is een begrip geworden voor kwaliteit in likeuren en distillatie. En wordt door de kenner zeer gewaardeerd, al meer dan 170 jaar!

Ontdek ook de overige dranken van Geuting.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Geuting
Land Duitsland
Artikelnummer 20170632F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op