Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

BEEFEATER

BEEFEATER GIN

Beefeater gin kent een lange geschiedenis die tot 1862 getraceerd kan worden.

3 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 19,95
Normale prijs € 22,15
Speciale prijs € 24,20
Normale prijs € 27,25
Speciale prijs € 26,55
Normale prijs € 30,05

Beefeater

Ontdek de Verfijning van Beefeater Gin: Een Tijdloze Klassieker

Beefeater gin staat synoniem voor vakmanschap en traditie in de wereld van gedistilleerde dranken. Met zijn wortels die teruggaan tot 1863, is Beefeater een waar icoon onder ginliefhebbers over de hele wereld. Laat ons je meenemen op een reis door de geschiedenis en het vakmanschap achter deze tijdloze klassieker.

De Geschiedenis van Beefeater Gin

Beefeater Gin vindt zijn oorsprong in Londen, de bakermat van premium gin. Het recept, dat meer dan 150 jaar oud is, wordt nog steeds gehandhaafd met dezelfde toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. De naam "Beefeater" komt van de Yeomen Warders, de ceremoniële bewakers van de Tower of London, die in de volksmond bekend staan als "Beefeaters".

Ambachtelijke Perfectie

Beefeater wordt vervaardigd met een zorgvuldig geselecteerde combinatie van botanicals, waaronder jeneverbes, engelwortel, korianderzaad en citroenschil. Elke batch wordt gedistilleerd in het hart van Londen, waarbij vakmanschap en innovatie samenkomen om een gin van ongeëvenaarde kwaliteit te produceren.

Proef de Authenticiteit

Het unieke karakter van Beefeater gin wordt gekenmerkt door zijn uitgebalanceerde smaakprofiel, met verfrissende citrusnoten en een subtiele kruidigheid die een blijvende indruk achterlaat. Of het nu wordt genoten in een klassieke gin-tonic, martini of als onderdeel van een ambachtelijke cocktail, Beefeater biedt een veelzijdige ervaring voor elke gelegenheid.

Ervaar de Beefeater Gin Beleving

Stap binnen in de wereld van Beefeater Gin en ontdek een rijke traditie vermengd met moderne verfijning. Elke slok brengt een eerbetoon aan de ambachtelijke geest van Londen en de tijdloze elegantie van een klassieke gin.

Creëer Onvergetelijke Momenten

Beefeater Gin is niet alleen een drankje; het is een uitnodiging om onvergetelijke momenten te creëren met vrienden en familie. Van intieme bijeenkomsten tot bruisende feesten, Beefeater voegt een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid.