Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

GORDON'S

GORDONS GIN

Gordron’s Gin is een echte Engelse gin met een Nederlands tintje.

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 15,95
Normale prijs € 16,95
Speciale prijs € 19,65
Normale prijs € 21,80
Speciale prijs € 15,00
Normale prijs € 16,70

Ontdek de Verfijnde Smaak van Gordon's Gin

Gordon's Gin, een tijdloos symbool van Britse elegantie en vakmanschap, prikkelt de zintuigen met zijn verfijnde botanicals en sublieme smaakprofiel. Als een van 's werelds meest geliefde ginmerken, belichaamt Gordon's een erfenis van meer dan 250 jaar distilleerkunst en excellentie.

De Geschiedenis van Gordon's Gin

Gordon's Gin kent een rijke en legendarische geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1769. Het verhaal begint met de visionaire Alexander Gordon, een pionier in de wereld van gedistilleerde dranken. In het bruisende hart van Londen begon Alexander Gordon met het destilleren van zijn kenmerkende ginrecept, dat al snel de harten van ginliefhebbers over de hele wereld veroverde.

Door de eeuwen heen heeft Gordon's Gin zich ontwikkeld tot een onmisbaar symbool van Britse elegantie en vakmanschap. Het recept, zorgvuldig bewaard en doorgegeven van generatie op generatie, blijft een eerbetoon aan de tijdloze tradities van distillatiekunst. De Smaak van Perfectie

Gordon's Gin staat bekend om zijn perfect uitgebalanceerde smaakprofiel, dat wordt bereikt door een zorgvuldige selectie van botanicals, waaronder jeneverbes, korianderzaden, engelwortel en citroenschil. Deze ingrediënten komen samen om een verfrissende en toch complexe gin te creëren, ideaal voor zowel klassieke cocktails als moderne mixdranken.

Ontdek Onze Assortiment

Of je nu de voorkeur geeft aan de klassieke Gordon's London Dry Gin, met zijn heldere jeneverbesaroma's en verfrissende citrusnoten, of de verfijnde Gordon's Elderflower Gin, er is een variant die perfect bij jouw smaakvoorkeuren past.

Perfect voor Cocktails en Mixdranken

Of je nu een doorgewinterde cocktailconnaisseur bent of een enthousiaste thuisbarman, Gordon's Gin biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve drankjes. Van de tijdloze Gin & Tonic tot aan verfijnde gincocktails zoals de klassieke Martini, de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Ervaar de Smaakvolle Traditie van Gordon's Gin

De smaakvolle traditie van Gordon's Gin strekt zich uit over meer dan tweeënhalve eeuw en blijft tot op de dag van vandaag een tijdloze betovering. Elke slok Gordon's Gin onthult een diepgaande erfenis van vakmanschap, authenticiteit en passie voor perfectie.

Ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de verbeelding te inspireren, belichaamt Gordon's Gin een wereld van verfijning en genot. Van de karakteristieke aroma's tot aan de sublieme smaak, elke druppel vertelt een verhaal van tijdloze allure en ongeëvenaarde kwaliteit.

Ervaar zelf de betovering van Gordon's Gin en laat je onderdompelen in een wereld van smaakvolle traditie en onvergetelijke momenten.