SIR EDMOND

SIR EDMOND
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

dranken per pagina zien
Aflopend sorteren
  1. Sir Edmond Gin 0,70LTR
    Rating:
    100%
    Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 36,95
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

dranken per pagina zien
Aflopend sorteren

Sinds enkele jaren heeft Nederland officieel haar eerste onalledaagse gin merk, genaamd Sir Edmond Gin. Door de toevoeging van vanille is het de allereerste vanille infused gin, wat leidt tot een ongebruikelijke fluweelzachte smaak en licht gouden kleur. Voor het verwezenlijken van Sir Edmond Gin was ambitie en tijd nodig, waardoor er ruim een jaar besteed is aan de ontwikkeling. De gin is gedestilleerd uit jeneverbes, kardemom, kaneel, gember en engelwortel en vervolgens infused met vanille. Dit allen resulteert in een exceptionele expressie: zacht, verfijnd en delicaat.
Edmond Albius, waar de naam van de gin op geïnspireerd is, was een plantagewerker die in 1841 op 12-jarige leeftijd op het eiland Réunion een ongebruikelijke handmatige vaardigheid bedacht om de vanille orchidee te bestuiven. Edmonds handmatige bestuivingsvaardigheid wordt vandaag de dag nog steeds toegepast voor de wereldwijde productie van vanille. De beste vanille die beschikbaar is op de markt komt vandaag de dag van het eiland Réunion, ook wel bekend als Bourbonvanille.

Sir Edmond gin online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder diep assortiment met verschillende merken uit binnen- en buitenland. Onze gin bieden wij aan in verschillende merken. Bekijk ons volledige assortiment en laat u verassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld Sir Edmond gin.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar.