Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

THOMAS DAKIN

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 33,75 Normale prijs € 37,60

Sommigen zijn misschien bekend met het verhaal van Thomas Dakin, die een van de vroege pioniers en sleutelfiguren is in de Britse distillatie in de 18e eeuw. Bombay Sapphire en Greenall's Gin in het verleden toen de erfenis van beide merken uit zijn originele distilleerderij kwam. Voor degenen die niet bekend zijn met de naam - Thomas Dakin was slechts 25 jaar oud toen hij begon met het distilleren van zijn gin in Bridge Street, Warrington. De distilleerderij lag halverwege tussen Liverpool en Manchester.
In 1761 was Warrington een bruisende en welvarende stad met een aantal van de beste handelshuizen in Groot-Brittannië. Asgewicders van weleer Wedgewood, maar we zullen wel toegeven dat het nippen van Old Tom Gin uit een porseleinen kopje thee hier niet misgaat ...) Het is vermeldenswaard dat 's werelds eerste kanaal, het Bridgewater kanaal, dat werd gebouwd in hetzelfde jaar Dakin begon te distilleren. Bovendien bevonden grachten en het productieland zich aan het begin van de industriële revolutie.

Thomas Dakin gin online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder diep assortiment met verschillende merken uit binnen- en buitenland. Onze gin bieden wij aan in verschillende merken. Bekijk ons volledige assortiment en laat u verassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld Thomas Dakin gin.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar.