Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

UNGAVA

1 product
Sorteer op

Als je aan Canada denkt dan denk je al snel aan de prachtige en ongerepte natuur, de rust, de zuivere lucht, de vriendelijke Canadezen en de indrukwekkende steden in het oosten met de charme van Europa. Ungava is een uitgestrekt toendra gebied in het Canadese hoge noorden. Wild en ongerept; een prachtig adembenemend landschap met een extreem klimaat. De temperatuur kan dalen tot -30 ˚C. Af en toe kan de warmte uit het zuiden komen, waarbij de temperatuur kan oplopen tot 30˚C. Door deze verschillen in temperatuur is de plantengroei vrij beperkt.
Ungava Gin is ambachtelijk gedistilleerd in kleine hoeveelheden. Gemaakt van zeldzame 100% natuurlijke ingrediënten welke met de hand zijn geplukt door de lokale Inuit bevolking. Vervolgens worden de kruiden verkocht tegen fair trade voorwaarden. Bij de infusie worden de volgende kruiden gebruikt: Canadese jeneverbes, kraaiheide, wilde rozenbottel, labradorthee, kruipbraam en Arctic blend. Allen afkomstig van de Ungava toendra. De infusie resulteert in een unieke kleur en heeft een complex aroma en lang aanhoudende smaak.

Ungava gin online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder diep assortiment met verschillende merken uit binnen- en buitenland. Onze gin bieden wij aan in verschillende merken. Bekijk ons volledige assortiment en laat u verassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld Ungava gin.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar.