Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Golden Corsar Spiced 0,70LTR

4/5.0 (1 reviews)

Golden Corsar Spiced is een rum die afkomstig is uit de Dominicaanse Republiek. Deze Gold rum heeft een heerlijk zachte en kruidige smaak, waardoor hij gemakkelijk te drinken is. Hij is ideaal om te gebruiken in diverse cocktails en mixdranken, maar kan ook puur of met ijs worden gedronken.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Golden Corsar Spiced 0,70LTR

Golden Corsar Spiced is een gold rum afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. De rum heeft een licht bruine kleur en drinkt gemakkelijk. De heerlijke kruiden zorgen ervoor dat deze rum zijn zachte en kruidige smaak krijgt. Deze rum is lekker om puur te drinken, maar kan ook worden geserveerd op ijs of als mixdrank met cola.

De kleur van Gold Rum is verkregen door het rijpen in eiken vaten. De smaak van deze Gold rum soorten zitten tussen de lichte witte rum en de zwaardere bruine rum in.

Behn GmbH

Sinds de 19e eeuw in het toen nog Deense Hamburg-Altona houdt het familiebedrijf Behn zich al bezig met drankjes. Deze basis uit 1892 is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met twee divisies in het Duitse Gettorf in de deelstaat Sleeswijk-Holstein met zowel een drankengroothandel als een drankenproductiebedrijf. Behn kon in het verleden groot worden doordat het de historische kans gebruikte toen het Oostzee-Noordzee kanaal gegraven werd en ze de levering van drank aan de betrokken werknemers en ambachtslieden op zich namen. De internationale expansie begon met Harro Behn in de 3e generatie. Het huidige hoofdkantoor wordt inmiddels door de 4e generatie geleid in Eckernförde.

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Golden Corsar
Land Dominicaanse Republiek
Artikelnummer 20170083
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Zeer kruidige rum
Normaal ben ik iemand die alles in de mix drinkt, maar deze is veel lekkerder puur met wat ijs. De kruidige smaak valt anders helemaal weg.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op