Finlandia Vodka 1LTR

Finlandia Vodka 1LTR

Gorbatschow Black Vodka 0,70LTR

Gorbatschow Black Vodka 0,70LTR

Gorbatschow Vodka 0,70LTR

De Gorbatschow Vodka is een van de meest populaire en bekende wodka variëteiten in Duitsland. Het geheim van zijn schone en zachte karakter ligt in het bijzonder uitgebreide productieproces van de wodka. Volgens het recept wordt de wodka twee keer gefilterd over houtskool.

€ 13,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170288

De Gorbatschow Vodka is een van de meest populaire en bekende wodka variëteiten in Duitsland. Het geheim van zijn schone en zachte karakter ligt in het bijzonder uitgebreide productieproces van de wodka. Volgens het recept wordt de wodka twee keer gefilterd over houtskool. Het productieproces is echter in de loop der tijd geoptimaliseerd. Inmiddels vindt er een 3-voudige koud filtratie plaats doormiddel van actieve kool. De wodka Gorbatschow staat bekend om zijn zuiverheid. De wodka smaakt puur en is heerlijk met ijs. Deze wodka is de ideale basis voor cocktails en longdrinks.

Gorbatschow Vodka

Gorbatschow Vodka wordt volgens traditioneel recept geproduceerd en gefilterd tijdens een tijdrovend een betoverend proces. Met een glaasje Gorbatschow is het ijskoud genieten. Dit drankmerk is de meest geconsumeerde Vodka in Duitsland. Het alcoholgehalte verschilt tussen de blauwe en de zwarte variant, zo heeft de blauwe variant 37,5% en de zwarte variant 50% alcohol. Het is de klassieke gebottelde Vodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gorbatschow Vodka

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 38%
Merk Gorbatschow
Land Duitsland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Gorbatschow Vodka 0,70LTR
Uw waardering