Catz Dry Gin 0,70LTR

Catz Dry Gin 0,70LTR

Hayman's Royal Dock Navy Gin 0,70LTR

Hayman's Royal Dock Navy Gin 0,70LTR

Gordon's Elderflower Gin 0,70LTR

Gordon's Elderflower Gin is een mix van verfrissende Gordon's Original Gin en de zoete smaak van vlierbloesem. Lange warme middagen in de tuin worden vaak leuker met een drankje, voor dit soort gelegenheden is Gordon’s Elderflower ideaal.
Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 13,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170173

Gordon's Elderflower Gin is een mix van verfrissende Gordon's Original Gin en de zoete smaak van vlierbloesem. Lange warme middagen in de tuin worden vaak leuker met een drankje, voor dit soort gelegenheden is Gordon’s Elderflower ideaal. Vul een glas voor de helft met ijsblokjes en giet hier 50 ml Gordon’s gin bij. Voeg daarnaast 2 schijfjes komkommer toe en een aantal muntblaadjes. Voeg daarna 20 ml Bottegreen elderflower toe. Vul daarna het drankje op met gekoelde frisdrank naar keuze. Een heerlijk drankje voor in de zon.

Gordon's Gin

Alexander Gordon begon in 1769 met de bouw van een distilleerderij in Southwark, Londen, die bekend staat om zijn uitstekende, schone watervoorziening. Daarna beheerde hij de kunst van het distilleren van een gin van hoge normen die bij iedereen vertrouwd was. Vandaag de dag is Gordon's 's werelds nummer één bestverkochte Gin. Gorden Gin won vier Royal Warrants en daarnaast een indrukwekkende selectie van internationale ginprijzen. Al vele jaren wordt Gordon Gin over de hele wereld geëxporteerd en heeft het vandaag de dag de status van werelds favoriete Gin verdiend.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gordon's Gin

Meer informatie
Categorie Fleurig & Floraal
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Gordon's
Land Schotland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Gordon's Elderflower Gin 0,70LTR
Uw waardering