Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Gordon's London Dry Gin 1LTR

5/5.0 (1 reviews)
De Gordon’s London Dry Gin is een gin met de verfrissende basis van jeneverbessen. De basis wordt aangevuld door een mengsel van natuurlijke kruiden en specerijen, deze worden ook wel de ‘botanicals’ genoemd. Een licht Citrus zweem maakt het geheeld af. Om een hoge zuiverheid te creëren is de Gordon’s London Dry Gin twee keer gedistilleerd.
minus plus
  • Koop 6 voor € 19,05
  • Koop 12 voor € 18,45
  • Koop 18 voor € 18,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gordon’s London Dry Gin 1LTR

De Gordon’s London Dry Gin is een gin met de verfrissende basis van jeneverbessen. De basis wordt aangevuld door een mengsel van natuurlijke kruiden en specerijen, deze worden ook wel de ‘botanicals’ genoemd. Een licht Citrus zweem maakt het geheeld af. Om een hoge zuiverheid te creëren is de Gordon’s London Dry Gin twee keer gedistilleerd. Of je nu een ervaren ginliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitsgin in een grotere fles, Gordon's London Dry Gin in literformaat is een uitstekende keuze.

Geniet langer met Gordon's London Dry Gin literformaat

Gordon's London Dry Gin in literformaat is ideaal voor thuisbars, feesten en evenementen waar je gasten wilt trakteren op heerlijke gincocktails. Met zijn klassieke London Dry Gin-smaak is het een veelzijdige keuze voor het maken van traditionele gincocktails zoals de Gin & Tonic, Martini en Tom Collins. Ook puur is de gin heerlijk te drinken op een borrel avond. Proef het nu zelf!

London Dry Gin

Gordon's Gin is een uitstekend voorbeeld van een London Dry Gin. Dit betekent dat het voldoet aan strikte voorschriften, waaronder de verplichte distillatie van de botanicals en geen toevoeging van kunstmatige smaakstoffen of suikers na distillatie. Gordon's Gin wordt gemaakt met behulp van een traditionele methode voor het distilleren van gin. De gebruikte botanicals, waaronder jeneverbessen, koriander, engelwortel en citrusvruchten, worden gedestilleerd om de kenmerkende smaken te extraheren. Na distillatie wordt de gin gemengd met puur bronwater, wat bijdraagt aan de verfijnde smaak.

Gordon’s Gin

Gordon's Gin werd opgericht in 1769 door Alexander Gordon in Londen, Engeland. Dit maakt het een van de oudste ginproducenten ter wereld. Gordon's Gin wordt gemaakt met behulp van een traditionele methode voor het distilleren van gin. De gebruikte botanicals, waaronder jeneverbessen, koriander, engelwortel en citrusvruchten, worden gedestilleerd om de kenmerkende smaken te extraheren. Na distillatie wordt de gin gemengd met puur bronwater, wat bijdraagt aan de verfijnde smaak. Vandaag de dag is Gordon's 's werelds nummer één bestverkochte Gin. Gorden Gin won vier Royal Warrants en daarnaast een indrukwekkende selectie van internationale gin prijzen. Al vele jaren wordt Gordon Gin over de hele wereld geëxporteerd en heeft het vandaag de dag de status van werelds favoriete Gin verdiend.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gordon's Gin.

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Gordon's
Land Schotland
Artikelnummer 20170172G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
frisse zoete gin
verrukkelijke frisse gin die goed te combineren is met tonic van royal club.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op