Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Gorter Vodka 1 Liter

(0 reviews)
Gorter Vodka in handige literfles is een Nederlandse wodka met een neutrale smaak. Deze Vodka doet het erg goed in verschillende mixdrankjes en cocktails.
  • Koop 6 voor
    € 20,20
  • Koop 12 voor
    € 19,60
  • Koop 18 voor
    € 19,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gorter Vodka 1 LTR

Gorter Vodka, een schitterende Nederlandse vodka van ambachtelijke kwaliteit, kenmerkt zich door zijn neutrale smaakprofiel. Deze vodka leent zich uitstekend voor diverse mixdranken en cocktails, waarbij de zuiverheid van de spirit de perfecte basis vormt voor het creëren van verfrissende drankjes. Geniet van de veelzijdigheid en de soepele karakteristieken van Gorter Vodka, terwijl het de essentie van Nederlandse distillatiekunst naar voren brengt in elke slok.

Gorter 

Sinds 1816 is Gorter actief in Schiedam. Het is een zeer goed alternatief met een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Ook is Gorter een paraplumerk voor diverse spirits, waaronder Inmaakbrandewijn, Beerenburg, Gebeide Jonge Jenever, Oude Genever, Vieux, Wodka, Maltky, Likeuren en Triple Sec. Maak ook kennis met de overige dranken van Gorter Vodka

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Gorter
Land Nederland
Artikelnummer 20170292F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op