Gosling's Family Reserve

Gosling's Family Reserve Rum 0,70LTR

Gosling's Black Seal Rum 0,70LTR

Gosling’s Black Seal Rum is een rum die afkomstig is uit Bermuda. Deze “Dark Rum” heeft een mooie bruine kleur met een prachtige rode gloed er doorheen. De smaak bevat tonen van suikerriet, karamel, vanille en houtskool. Aroma’s van kruiden, bourbon en melasse gaan goed samen met deze smaak. Een zoete afdronk maakt deze rum helemaal af. Probeer hem en geniet.

Normale prijs € 21,95 Speciale prijs € 19,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170084

Gosling’s Black Seal Rum is een “Dark Rum”. Deze rum is afkomstig uit Bermuda. Deze heerlijke rum is de laatste jaren steeds populairder geworden. Verschillende kenners en experts zijn het erover eens dat dit een rum van zeer hoge kwaliteit is. Aroma’s van bourbon, melasse en kruiden komen duidelijk naar voren. In de smaak van deze heerlijk geurende rum, komen tonen van houtskool, suikerriet, vanille en karamel goed tot hun recht. Hierop volgt een zoete afdronk, die je een warm gevoel geeft. 

Gosling's Rum 

Het verhaal van Gosling’s rum begint wanneer in 1806 James Gosling onderweg naar Amerika, met aan boord 10.000 pond aan goederen vanwege zeer slecht weer moet aanmonsteren bij de dichtstbijzijnde haven in Bermuda. Eenmaal daar kan hij niet meer wegkomen en zet dus maar een winkel op St. Georges’s. Pas in 1824 gaat hij terug naar Engeland. Daar gaat hij de rum verkopen die hij mee heeft gebracht uit Bermuda. Deze was gebotteld in oude Champagne flessen. En om de kosten zo laag mogelijk te houden, werd deze afgesloten door ze in zwarte wax te dopen. Zo ontstond dit merk 'Black Seal rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gostling's Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Gosling's
Land Bermuda
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Gosling's Black Seal Rum 0,70LTR
Uw waardering