Gosling's Black Seal

Gosling's Black Seal Rum 0,70LTR

Gosling's Family Reserve Rum 0,70LTR

Gosling’s Family Reserve Rum is een “Dark Rum”. Deze rum wordt van dezelfde mix gemaakt, als de Gosling’s Black Seal. Deze variant wordt alleen een stuk langer gerijpt op gebruikte bourbon vaten. De smaak heeft tonen van rook en hout met diverse hints van noten en tabak.

Normale prijs € 74,95 Speciale prijs € 68,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170085

Gosling’s Family Reserve Rum is een speciale editie van Gosling’s. Deze “Dark Rum” heeft meer dan 16 jaar gerijpt op gebruikte bourbonvaten. Gosling’s Family Reserve wordt gemaakt van dezelfde mix als Gosling’s Black Seal. Deze rijpt alleen veel langer dan de Black Seal variant. Deze donkere rum heeft zachte tonen van rook en hout met volle hints van tabak en geroosterde noten. De heerlijke smaak van Gosling’s Family Reserve komt het best tot zijn recht wanneer het puur of “on the rocks” gedronken wordt.

Gosling's Rum

Het verhaal van Gosling’s rum begint wanneer in 1806 James Gosling onderweg naar Amerika, met aan boord 10.000 pond aan goederen vanwege zeer slecht weer moet aanmonsteren bij de dichtstbijzijnde haven in Bermuda. Eenmaal daar kan hij niet meer wegkomen en zet dus maar een winkel op St. Georges’s. Pas in 1824 gaat hij terug naar Engeland. Daar gaat hij de rum verkopen die hij mee heeft gebracht uit Bermuda. Deze was gebotteld in oude Champagne flessen. En om de kosten zo laag mogelijk te houden, werd deze afgesloten door ze in zwarte wax te dopen. Zo ontstond dit merk 'Black Seal rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gosling's Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Gosling's
Land Bermuda
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Gosling's Family Reserve Rum 0,70LTR
Uw waardering