Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Gospel Dutch Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Gospel Dutch Gin wordt geproduceerd sinds 2015 door Jopen. Het proces is volledig toevertrouwd aan meester distallateur Freddie-Talbot-Ponsonby. Freddie werkt met veel enthousiasme, vakmanschap en kennis aan de creatie van nieuwe smaken. De distillaten zijn van zeer hoge kwaliteit.
minus plus
  • Koop 6 voor € 29,15
  • Koop 12 voor € 28,55
  • Koop 18 voor € 27,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gospel Dutch Gin 0,70LTR

Gospel Dutch Gin wordt geproduceerd sinds 2015 door Jopen. Het proces is volledig toevertrouwd aan meester distallateur Freddie-Talbot-Ponsonby. Freddie werkt met veel enthousiasme, vakmanschap en kennis aan de creatie van nieuwe smaken. De distillaten zijn van zeer hoge kwaliteit. De Nederlandse gin heeft op de tong het aardse van de pastinaak met een zeer zachte afdronk. Het kruidige karakter van de paradijszaad komt prima tot zijn recht. Dit resulteert in een droge aardse smaak met een zachte, kruidige afdronk. 

Nederlandse Trots: Ambachtelijke Distillatie

Gospel Dutch Gin is doordrenkt met Nederlandse trots, waarbij ambachtelijke distillatietechnieken worden toegepast om een gin van ongeëvenaarde kwaliteit te creëren. Elke stap in het productieproces getuigt van toewijding aan vakmanschap. De gin ontleent zijn karakter aan een uitgebalanceerde mix van botanicals, zorgvuldig geselecteerd om een harmonieus smaakprofiel te creëren. Verwacht een boeket van verfrissende en kruidige tonen die de zintuigen prikkelen. Een zoete en zachte Gin, proef het zelf. 

Zuivere Nederlandse Granen: Basis van Kwaliteit

Gospel Dutch Gin wordt gedistilleerd uit zuivere Nederlandse granen, wat een solide basis van kwaliteit biedt. Deze keuze van grondstoffen draagt bij aan de zuiverheid en gladheid van de gin. Bij het proeven onthult Gospel Dutch Gin een verfijnd aromatisch profiel. Tonen van jeneverbes worden aangevuld met florale noten, citrusaccenten en een vleugje kruidigheid. Een ware ontdekkingsreis voor de smaakpapillen. De veelzijdigheid van Gospel Dutch Gin maakt het perfect voor zowel klassieke gin-tonics als eigentijdse gincocktails. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe manieren om van deze gin te genieten.

Gospel Gin

In het hartje van Hoofddorp vind je de thuisbasis van Gospel. Gesitueerd in de oudste aangelegde kerk van Haarlemmermeer. Terug in de tijd, naar de negentiende eeuw, toen de bouw van de Nederlandse Hervormde Kerk in Hoofddorp in volle gang was. 1858, na de drooglegging van de Haarlemmermeerpolder, werd er een Nederlandse Hervormde Kerk geopend. Maak ook kennis met de overige dranken van Gospel Gin

Meer informatie
Soort Zacht & Zoet
Merk Gospel
Land Nederland
Artikelnummer 20170175F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op