Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Gouden Carolus Cuvee Keizer Blauw 0,75LTR

5/5.0 (1 reviews)
Gouden Carolus Cuvee Keizer Blauw is een donkere, krachtige en subtiele bier die hergist is op fles. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis!
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gouden Carolus Cuvee Keizer Blauw 0,75LTR

Gouden Carolus Cuvee Keizer Blauw is een donkere, krachtige en subtiele bier die hergist is op fles. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis!

Gouden Carolus 

In het begin van de 15e eeuw was het begijnhof van Mechelen sterk aanwezig in de stad. Het begijnhof bezat een belangrijk "Krankenhuis" gesitueerd op de huidige site van de brouwerij, waarvan nog enkele gebouwen dateren uit de 15e en 16e eeuw. In 1471 beslist Karel de Stoute dat het bier gebrouwen voor het Krankenhuis “voor de begijnen en hunne officieren" vrij is van accijnzen en belastingen.In 1872 koopt de familie Van Breedam de brouwerij en bouwt een moderne brouwerij met stoomketel. In 1990 neemt Charles Leclef, 5e generatie, de brouwerij over en worden belangrijke investeringen gedaan. Ondertussen heeft de brouwerij internationale bekendheid en wordt er naar meer dan 30 landen geëxporteerd.

Meer informatie
Soort Donker
Merk Gouden Carolus
Land België
Artikelnummer 20170832
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Superbier voor een superprijs
De blauwe Cuvee van de Keizer van Gouden Carolus is echt super fantastisch. En dat ook nog eens voor een leuke prijs.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op