Gorter Vodka 0,70LTR

Gorter Vodka 0,70LTR

Hooghoudt Vodka 1LTR

Hooghoudt Vodka 1LTR

Green Mark Vodka 1LTR

De Green Mark Vodka is gedistilleerd en gebotteld in de Topaz-distilleerderij in de Russische stad Pushkino, elke fles Green Mark wordt individueel genummerd om de authenticiteit te waarborgen. De wodka heeft aroma’s van vers gebakken brood met in de smaak een subtiele zoetheid.

€ 15,50
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170294

De Green Mark Vodka is gedistilleerd en gebotteld in de Topaz-distilleerderij in de Russische stad Pushkino, elke fles Green Mark wordt individueel genummerd om de authenticiteit te waarborgen. De wodka heeft aroma’s van vers gebakken brood met in de smaak een subtiele zoetheid. De wodka word gedestilleerd van de beste wintertarwe en van kristalhelder bronwater. De kwaliteit en zuiverheid van deze wodka is uitmuntend.

Green Mark Vodka

Green Mark Traditional is een wodka die nog stamt uit de Sovjet tijd, toen werd de productie van Russische wodka strikt gereguleerd om een zo hoog mogelijke kwaliteit te verzekeren. De drank van Green Mark is volledig helder en de fles heeft enkele kleine, leuke details die de liefhebbers van wodka vast en zeker zullen kunnen waarderen. Een kwaliteitswodka uit Rusland, een wodka met een zachte en pure smaak.

Maak ook kennis met de overige dranken van Green Mark Vodka

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Green Mark
Land Rusland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Green Mark Vodka 1LTR
Uw waardering