Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Grey Goose Vodka 4,5LTR

(0 reviews)
De Grey Goose Vodka van hoge kwaliteit wordt gemaakt in de beroemde Cognacregio van West-Frankrijk. De lange ervaring, de kennis van Cognac uit de omgeving en de bijzondere visie op vodkaproductie leiden tot uitstekende premium vodka. Grey Goose staat niet voor niets op de lijst van "De lekkerste wodka ter wereld".
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Grey Goose Vodka 4,5LTR

De Grey Goose Vodka van hoge kwaliteit wordt gemaakt in de beroemde cognacregio van West-Frankrijk. De lange ervaring, de kennis van Cognac uit de omgeving en de bijzondere visie op wodkaproductie leiden tot uitstekende premium vodka. Grey Goose staat niet voor niets op de lijst van "De lekkerste vodka ter wereld". Elke stap van de productie draagt bij aan dit resultaat. Drink Grey Goose lekker puur, met ijs of als ingrediënt in een heerlijke cocktail.

Groots genieten van Grey Goos Vodka met 4,5 literfles

Grey Goose Vodka is beschikbaar in een XL groot formaat, wat overeenkomt met 4,5 liter. Dit is een populaire keuze voor mensen die graag wat meer van deze premium vodka in huis willen halen. Grey Goose Vodka staat bekend om zijn hoge kwaliteit en wordt vaak gebruikt bij het maken van cocktails en drankjes. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke Martini, een verfrissende Moscow Mule of een eenvoudige Vodka Tonic, Grey Goose is de perfecte metgezel. Deze veelzijdige vodka kan puur worden gedronken om de subtiele smaken te waarderen of als basis voor je favoriete cocktails dienen.

Productie Grey Goose

De productie van Grey Goose begint met 100% van het beste Franse graan uit de Beauce’’ regio van Frankrijk. Grey Goose wordt vijf keer gedistilleerd en elke distillatie maakt de Grey Goose Vodka zachter en verfijnder. Na distillatie wordt schoon bronwater toegevoegd, op natuurlijke wijze gefilterd door kalksteen. Op deze manier bereikt wodka een hoge kwaliteit sterkte met optimale smaak. De elegante smaak van Grey Goose is de ultieme weerspiegeling van de fijne korrel die is gebruikt. Het aroma is een beetje zoet en de smaak is zacht en vol. De premium uitstraling van de verpakking komt overeen met de hoge kwaliteit van de gebottelde drank. Grey Goose is het perfecte cocktailingrediënt en is een van de meest gewilde en snelst groeiende super premium wodka's ter wereld.

Grey Goose

Grey Goose Vodka is een Franse Vodka die wordt geproduceerd met kennis van zaken. Deze Vodka wordt maar liefst vijf keer gedistilleerd, wat zorgt voor een unieke zachte smaakbeleving. Ze danken die kennis van het distilleren aan verschillende grote cognac distilleerderijen. Onder de Vodka's is Grey Goose een heus statussymbool. Er wordt tijdens het proces gebruik gemaakt van enkel hoogwaardige kwaliteitsingrediënten en wordt er naar eigen zeggen sinds 1997 "premium" Vodka gecreëerd met een ongeëvenaarde kwaliteit. Het hoofddoel van Grey Goose is het produceren van een luxe Vodka die een verfijnder smaak en zachtheid heeft dan andere merken.

Maak ook kennis met de overige vodka's van Grey Goose.

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Grey Goose
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170297G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op