Grey Goose Vodka 4,5LTR

Grey Goose Vodka 4,5LTR

Ketel One Vodka 0,70LTR

Ketel One Vodka 0,70LTR

Grey Goose VX 1LTR

De Grey Goose VX is een echte premium wodka. De wodka wordt geproduceerd in het Franse plaatsje Cognac. De wodka is wereldwijd bekend in pubs, clubs en restaurants. Tijdens het creëren van de wodka wilde men de aromatische noten van de cognac vaststellen. 

€ 84,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170298

De Grey Goose VX is een echte premium wodka. De wodka wordt geproduceerd in het Franse plaatsje Cognac. De wodka is wereldwijd bekend in pubs, clubs en restaurants. Tijdens het creëren van de wodka wilde men de aromatische noten van de cognac vaststellen. Waardoor opmerkelijke smaken als boomgaardvruchten, pruimen, abrikozen en milde smaken van honing naar voren komen. De wodka is harmonieus evenwichtig met wit fruitbloesem, kamperfoelie en violet met hints van abrikoos, en een lange langzame afwerking.

Grey Goose 

Grey Goose Vodka is een Franse Vodka die wordt geproduceerd met kennis van zaken. Deze Vodka wordt maar liefst vijf keer gedistilleerd, wat zorgt voor een unieke zachte smaakbeleving. Ze danken die kennis van het distilleren aan verschillende grote cognac distilleerderijen. Onder de Vodka's is Grey Goose een heus status symbool. Er wordt tijdens het proces gebruik gemaakt van enkel hoogwaardige kwaliteitsingrediënten en wordt er naar eigen zeggen sinds 1997 "premium" Vodka gecreëerd met een ongeëvenaarde kwaliteit. Het hoofddoel van Grey Goose is het produceren van een luxe Vodka die een verfijnder smaak en zachtheid heeft dan andere merken.

De Vodka wordt vervaardigd met 100% natuur zuiver bronwater en granen uit Picardie. Er wordt gebruik gemaakt van een modern filtersysteem van koper, dit zorgt ervoor dat onzuiverheden uit het product worden gehaald en dat de Vodka zacht is van smaak. De heerlijke smaken komen naar boven en kunnen het beste omschreven worden als fris en zoet. Deze Vodka is uitermate geschikt om "on the rocks" te drinken of te gebruiken in mixed drinks en cocktails. B

Maak ook kennis met de overige wodka van Grey Goose

Meer informatie
Categorie Premium Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Grey Goose
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Grey Goose VX 1LTR
Uw waardering