Grunerwald Arak 0,70LTR

Grunerwald Arak is een gelagerd distillaat van vergiste rijst en rietsuiker uit Indonesië. Het overzeese distillaat wordt bij Van Toor Distilleerderij geblend en gebotteld. Dit oosters getinte distillaat gaat vervolgens vanuit vlaardingen de hele wereld over.
€ 16,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171185

Grunerwald Arak 0,70LTR

Grunerwald Arak is een gelagerd distillaat van vergiste rijst en rietsuiker uit Indonesië. Het overzeese distillaat wordt bij Van Toor Distilleerderij geblend en gebotteld. Dit oosters getinte distillaat gaat vervolgens vanuit vlaardingen de hele wereld over. Heerlijk te combineren met verschillende tapas!

Van Toor

Distilleerderij Van Toor is een oud Vlaams bedrijf dat dateert uit het jaar 1883. De beroemde Schelviskel en Orangebitter worden dan gedistilleerd en worden nog steeds op deze traditionele manier bereid. Er zijn geen smaken en kleurstoffen om door te geven; Het zijn de pure ingrediënten die voor de verrassend heerlijke smaak van de producten van Van Toor zorgen.

Distiller Leo Fountain, stookt daar bepaalde merken Schleviskekel, Grunerwald Batavia Arak, zoals ze traditioneel worden gemaakt.

Meer informatie
Categorie Overige
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Grunerwald
Land Duitsland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Grunerwald Arak 0,70LTR
Uw waardering