Gulden Draak 0,75LTR

Gulden Draak 0,75LTR

Gulden Draak The Brewmasters Edition 0,75LTR

Gulden Draak The Brewmasters Edition is een speciale editie gebrouwen door brouwmeester Jef Versele ter ere van zijn grootvader Jozef van Steenberge. Zijn groot respect voor de traditie van ambachtelijke speciaalbieren was de inspiratiebron.
€ 6,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170837

Gulden Draak The Brewmasters Edition 0,75LTR

Gulden Draak The Brewmasters Edition is een speciale editie gebrouwen door brouwmeester Jef Versele ter ere van zijn grootvader Jozef van Steenberge. Zijn groot respect voor de traditie van ambachtelijke speciaalbieren was de inspiratiebron. 

Smaak: Heerlijk romig, moutig, tikje fruitig en zacht. 

Brouwerij van Steenberge

Brouwerij Van Steenberge is een Belgische brouwerij opgericht in 1784 als Brouwerij De Peer. Het bedrijf is gevestigd in het Oost-Vlaamse dorp Ertvelde, deelgemeente van Evergem. De stichter was Jean Baptiste De Bruin die gehuwd was met Angelina Petronella Schelfaut. Na hun beide overlijden kwam de firma in handen van de neef Jozef Schelfaut. Diens dochter Margriet huwde met Paul Van Steenberge, die naast brouwer ook politicus was. In 1919 werd de naam Brouwerij Bios aangenomen. Later kwam de vestiging in handen van diens zoon Jozef Van Steenberge (1962), kleinzoon Paul Van Steenberge (1990) en achterkleinzoon Jef Versele (1998).

Meer informatie
Categorie Dubbel
Inhoud 0,75 liter
Alcoholpercentage 10%
Merk Gulden Draak
Land België
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Gulden Draak The Brewmasters Edition 0,75LTR
Uw waardering