Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Gurktaler Alpenkräuter 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Gurktaler Alpenkräuter is een heerlijk Oostenrijkse kruidenbitter. Deze drank wordt bereid uit 59 verschillende kruiden, waaronder vruchten, zaden en wortels. 

  • Koop 12 voor
    € 12,80
  • Koop 18 voor
    € 12,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gurktaler Alpenkräuter 0,70 LTR

De Gurktaler Alpenkräuter is een heerlijk Oostenrijkse kruidenbitter. Deze drank wordt bereid uit 59 verschillende kruiden, waaronder vruchten, zaden en wortels. De kruidenbitter heeft zijn ietwat zurige smaak te danken aan de combinatie van uitgelezen kruiden. De fles heeft een alcoholpercentage van 27%.

De authentieke Oostenrijkse kruidenlikeur

Gurktaler Alpenkräuter is een Oostenrijkse kruidenlikeur met een inhoud van 0,70 liter. Deze likeur wordt gemaakt met een geheime mix van alpenkruiden en heeft een kenmerkende smaak met kruidige en verfrissende tonen. De naam "Gurktaler" verwijst naar de Gurk-vallei in Karinthië, Oostenrijk, waar deze likeur zijn oorsprong heeft. Het is een geliefd digestief en een traditionele Oostenrijkse specialiteit.

Gurktaler Alpenkräuter puur of in de mix

Gurktaler Alpenkräuter is niet alleen een uitstekend digestief om van te genieten na een maaltijd, maar het is ook een veelzijdig ingrediënt in diverse cocktails. De naam "Gurktaler" is een eerbetoon aan de prachtige Gurk-vallei in Karinthië, Oostenrijk, waar deze likeur zijn oorsprong heeft. Het is een geliefde drank die diepgeworteld is in de Oostenrijkse traditie.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Gurktaler Alpenkräuter je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten. Laat je smaakpapillen op reis gaan door de Oostenrijkse bergen en ontdek de natuurlijke en kruidige tonen van Gurktaler Alpenkräuter. Een waar genot voor liefhebbers van kruidenlikeuren en Oostenrijkse tradities.

Meer informatie
Soort Kruiden likeur
Merk Gurktaler
Land Oostenrijk
Artikelnummer 20170520W
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Topper tijdens de wintersport!
Super lekkere kruidenlikeur die wij tijdens onze wintersport in Oostenrijk hebben leren drinken. jodelahitiiiii!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op