Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Hartevelt Vieux 1LTR

(0 reviews)
Hartevelt Vieux is heerlijk. Hartevelt staat bekend als no-nonsense merk en is uitgegroeid tot het grootste binnenlands gedistilleerde merk van Nederland.
  • Koop 6 voor
    € 16,70
  • Koop 12 voor
    € 16,10
  • Koop 18 voor
    € 15,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hartevelt Vieux 1LTR

Hartevelt Vieux is heerlijk. De smaak van deze Vieux ontstaat door het toevoegen van een een klein beetje Cognac en enkele kruidenextracten. Veelal wordt karamel gebruikt om de vloeistof bij te kleuren en de Vieux zijn bruine kleur te geven. Hartevelt Vieux, gepresenteerd in een royale 1-literfles, belichaamt de Nederlandse klasse in de wereld van brandy. Deze klassieke vieux is doordrenkt met elegantie, biedt een zachte en verfijnde ervaring die de traditie van Hartevelt eer aandoet.

Zachte en Verfijnde Smaak: Een Genot voor de Zintuigen

De smaak van Hartevelt Vieux is zacht en verfijnd, een genot voor de zintuigen. Verwacht een harmonieuze combinatie van fruitige tonen, subtiele kruidigheid en een milde, warme afdronk. Hartevelt Vieux biedt een perfecte balans tussen delicate smaaktonen. De blending van verschillende distillaten resulteert in een samenhangend geheel dat de expertise van de Hartevelt-meesterdistilleerders weerspiegelt.

Een Balans van Zoetheid en Kruidigheid

Vieux staat bekend om zijn onderscheidende kenmerken. De drank heeft een diepe, gouden kleur, die vaak wordt verkregen door het gebruik van karamel om de visuele aantrekkingskracht te vergroten. De smaak is een harmonieuze balans tussen zoetheid en kruidigheid, met een subtiele complexiteit die voortkomt uit de combinatie van kruiden en specerijen. Vieux is opvallend zacht en heeft een aangename textuur die moeiteloos over de tong glijdt.

Hartevelt

Hartevelt Distilleerderij heeft inderdaad historische wortels in Leiden, Nederland. De distilleerderij werd in 1734 opgericht door Simon Rutte in Leiden. Sindsdien heeft het bedrijf een rijke geschiedenis van het produceren van gedistilleerde dranken, waaronder jenevers en likeuren. Ontdek ook de overige dranken van Hartevelt.

Meer informatie
Soort Vieux
Merk Hartevelt
Land Nederland
Artikelnummer 20170918F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op