Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Havana Club Anejo 15 anos Gran Reserva 0,70LTR

(0 reviews)
Havana Club Anejo 15 anos Gran Reserva is een “Dark Rum”. Deze rum is afkomstig uit Cuba en heeft een leeftijd van 15 jaar. De schitterende kleur en de verrukkelijke geuren van deze rum zijn grotendeels ontstaan door het rijpen in oude eikenhouten vaten.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Havana Club Anejo 15 anos Gran Reserva 0,70LTR

Havana Club Anejo 15 anos Gran Reserva is een “Dark Rum”. Deze rum is afkomstig uit Cuba en heeft een leeftijd van 15 jaar. De schitterende kleur en de verrukkelijke geuren van deze rum zijn grotendeels ontstaan door het rijpen in oude eikenhouten vaten. Deze rum heeft een krachtige, volle smaak, gevold door een afdronk van pure klasse. De royale 0,70-literfles van Havana Club Anejo 15 años Gran Reserva is niet alleen functioneel, maar ook een visueel genot. Het etiket straalt elegantie uit, wat de exclusiviteit van de inhoud benadrukt.

Een Cubaanse Schat van 15 Jaar Oud

Havana Club Anejo 15 años Gran Reserva, gepresenteerd in een royale 0,70 literfles, belichaamt de rijke tradities van Cubaanse rumproductie. Met zijn 15 jaar rijpingstijd is deze Gran Reserva een waar meesterwerk van Havana Club, dat liefhebbers van fijne rum een uitzonderlijke smaakervaring biedt. De smaak van deze Gran Reserva is zacht en vol. De lange rijpingsperiode heeft bijgedragen aan een harmonieus samenspel van smaaktonen, met een zijdezachte textuur die elke slok verrijkt.

Puur Genot: Sippen op Zijn Best

Havana Club Anejo 15 años Gran Reserva is het beste puur te genieten. Neem de tijd om elke slok te waarderen, waarbij de complexiteit van de rum zich langzaam ontvouwt op je gehemelte. Havana Club Anejo 15 años Gran Reserva draagt het erfgoed van de Cubaanse rumtraditie met trots. Het merk Havana Club staat bekend om zijn vakmanschap en toewijding aan kwaliteit.

Dark rum

De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Havana Club Rum

De roots van Havana Club gaan terug tot 1878. Havana Club werd pas later als merk gelanceerd om de Cubaanse binnenlandse markt en de export markten te veroveren. De merknaam refereert naar de oorsprong van de Cubaanse rumproductie en de unieke sfeer van de hoofdstad Havana, waarmee het merk Havana Club zijn embleem aan dankt, de Giraldilla. De kunst van het rijpen en mixen van de premium quality rums wordt al deccenia lang in stand gehouden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Havana Club Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Havana Club
Land Cuba
Artikelnummer 20170086G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op