Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Havana Club Anejo 3 anos 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Havana Club Anejo 3 anos is één van de bekendere soorten rum uit Cuba. Deze rum heeft een prachtige lichte kleur met een prettige zoete, houterige smaak. Aroma's van karamel en vanille treden uw neus binnen wanneer u de fles opent.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,85
  • Koop 12 voor € 17,25
  • Koop 18 voor € 16,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Havana Club Anejo 3 anos

Havana Club Añejo 3 Años is een Cubaanse rum die drie jaar heeft gerijpt en wordt beschouwd als een lichte, witte rum. Deze rum is populair vanwege zijn veelzijdigheid en wordt vaak gebruikt in diverse cocktails. Aroma's van karamel en vanille treden uw neus binnen wanneer je de fles opent, met een prachtige lichte kleur.

Veelzijdige Cubaanse witte rum

Havana Club Añejo 3 Años wordt vaak gebruikt in cocktails zoals de Cuba Libre, Mojito en Daiquiri. Het is een uitstekende keuze voor cocktails vanwege zijn evenwichtige smaakprofiel. Of je nu van plan bent om een verfrissende cocktail te maken of gewoon wilt genieten van een lichte, Cubaanse rum, Havana Club Añejo 3 Años is een populaire keuze voor zowel beginners als ervaren rumliefhebbers. Het is een uitstekende optie om de smaak van Cubaanse rum te ervaren.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Havana Club je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Nieuwsgierig naar witte rum?

Witte rum wordt geproduceerd uit melasse, een bijproduct van suikerrietsap. De melasse wordt gefermenteerd, gedistilleerd en vervolgens gefilterd om onzuiverheden te verwijderen. Na de distillatie wordt de witte rum vaak een tijdje gerijpt in roestvrijstalen tanks om de smaak te verzachten voordat hij wordt gebotteld. Witte rum heeft over het algemeen een milde, neutrale smaak. Het heeft meestal subtiele zoete tonen en een lichte hint van suikerriet. Witte rum heeft niet de complexe smaakprofielen van donkere of aged rums, waardoor het een uitstekende keuze is voor cocktails waarin de andere ingrediënten de hoofdrol spelen. Witte rum wordt vaak gebruikt in een breed scala van cocktails, van klassiekers zoals de Mojito, Daiquiri en Piña Colada tot moderne creaties. Het subtiele karakter van witte rum maakt het een uitstekende mixer en laat andere ingrediënten schitteren.

Havana Club 

Havana Club Rum staat wereldwijd bekend als een symbool van de rijke rumtraditie van Cuba. Met zijn wortels die teruggaan tot 1878 en een uniek productieproces dat nog steeds in Havana, Cuba, wordt uitgevoerd, belichaamt Havana Club de essentie van Cubaanse rum. Deze legendarische rum wordt gedistilleerd uit suikerrietmelasse en vervolgens gerijpt in eikenhouten vaten, waar het zijn unieke karakter ontwikkelt. Van de beroemde witte Havana Club Añejo 3 Años, perfect voor cocktails zoals de Mojito, tot de complexe en diepgaande Havana Club 7 Años, ideaal om puur van te genieten, Havana Club heeft voor elke rumliefhebber iets te bieden. Elke variant belichaamt de passie en toewijding van Cubaanse meester-distilleerders die de kunst van rumproductie tot in de perfectie beheersen.Geniet van de smaak van Cuba met Havana Club Rum. Of je nu een rumcocktail wilt maken of wilt ontspannen met een glas op zichzelf, Havana Club biedt een authentieke en onvergetelijke rumervaring die de ziel van Cuba weerspiegelt. Proef de traditie en vakmanschap in elke druppel Havana Club Rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Havana Club.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Havana Club
Land Cuba
Artikelnummer 20170089G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker
Heel lekker!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op