Havana Club Selection de Maestros

Havana Club Selection de Maestros 0,70LTR

Havana Club White 3YO

Havana Club White Rum 3 Years Old 1LTR

Havana Club Union Rum 0,70LTR

Havana Club Union Rum is een bijzondere "Dark Rum". Deze rum is namelijk speciaal gemaakt om te combineren met een Cubaanse sigaar. De smaak bevat tonen van zachthout, aangevuld met hints van chocolade, vanille en gedroogd fruit in een heerlijk rijke afdronk.
Normale prijs € 289,95 Speciale prijs € 264,50
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170092

Havana Club Union is een bijzondere "Dark Rum". Deze rum is namelijk speciaal gemaakt om te combineren met een Cubaanse sigaar. De rum heeft een diepe kleur met een oranje gloed en draagt een heerlijk aroma met zich mee. De smaak bevat tonen van zachthout, aangevuld met hints van chocolade, vanille en gedroogd fruit in een heerlijk rijke afdronk.

Havana Club Rum

De roots van Havana Club gaan terug tot 1878. Havana Club werd pas later als merk gelanceerd om de Cubaanse binnenlandse markt en de export markten te veroveren. De merknaam refereert naar de oorsprong van de Cubaanse rumproductie en de unieke sfeer van de hoofdstad Havana, waarmee het merk Havana Club zijn embleem aan dankt, de Giraldilla. De kunst van het rijpen en mixen van de premium quality rums wordt al deccenia lang in stand gehouden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Havana Club Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Havana Club
Land Cuba
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Havana Club Union Rum 0,70LTR
Uw waardering