Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Havana Club Union Rum 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Havana Club Union Rum is een bijzondere "Dark Rum". Deze rum is namelijk speciaal gemaakt om te combineren met een Cubaanse sigaar. De smaak bevat tonen van zachthout, aangevuld met hints van chocolade, vanille en gedroogd fruit in een heerlijk rijke afdronk.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Havana Club Union is een bijzondere "Dark Rum". Deze rum is namelijk speciaal gemaakt om te combineren met een Cubaanse sigaar. De rum heeft een diepe kleur met een oranje gloed en draagt een heerlijk aroma met zich mee. De smaak bevat tonen van zachthout, aangevuld met hints van chocolade, vanille en gedroogd fruit in een heerlijk rijke afdronk.

Havana Club Rum

De roots van Havana Club gaan terug tot 1878. Havana Club werd pas later als merk gelanceerd om de Cubaanse binnenlandse markt en de export markten te veroveren. De merknaam refereert naar de oorsprong van de Cubaanse rumproductie en de unieke sfeer van de hoofdstad Havana, waarmee het merk Havana Club zijn embleem aan dankt, de Giraldilla. De kunst van het rijpen en mixen van de premium quality rums wordt al deccenia lang in stand gehouden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Havana Club Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Havana Club
Land Cuba
Artikelnummer 20170092F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Heerlijke rum
Echt een heerlijke rum! Heeft een fantastische smaak.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op