Gospel Dutch Gin 0,70LTR

Gospel Dutch Gin 0,70LTR

Hayman's Sloe Gin 0,70LTR

Hayman's Sloe Gin 0,70LTR

Hayman's Old Tom Gin 0,70LTR

Hayman's Old Tom Gin is een klassieke gin die speciaal geproduceerd is voor de klassieke cocktails. Met de Old Tom gin geniet u van een rijk, afgerond profiel en een mooie delicate afwerking. De gin heeft hints van Citrus, deze zorgen voor een heerlijke, soepele smaak.
Normale prijs € 23,95 Speciale prijs € 21,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170180

Hayman's Old Tom Gin is een klassieke gin die speciaal geproduceerd is voor de klassieke cocktails. Met de Old Tom gin geniet u van een rijk, afgerond profiel en een mooie delicate afwerking. De gin heeft hints van Citrus, deze zorgen voor een heerlijke, soepele smaak. Terug naar het jaar 1800, destijds was de Old Tom de populaire gin. De gin is traditioneel en ideaal te combineren met klassiek gin cocktails zoals de Martinez en Tom Collins. In 2007 aangemoedigd door nieuwsgierige barmannen en gin enthousiasten is er besloten om een klein stukje Old Tom Gin uit een oud 1870s familie recept te maken. 

Hayman's Gin

Hayman's gin is een Brits familiebedrijf dat sinds 1863 nog steeds eigendom is van de familie. Christopher Hayman is op dit moment de eigenaar en kwam in 1969 bij het bedrijf. Toentertijd was hij verantwoordelijk voor het distillatieproces en de productie van onder andere Beefeater gin. Christopher heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met gin en bekleed momenteel een aantal toonaangevende functies waaronder het voorzitterschap van WSET.

Maak ook kennis met de overige dranken van Hayman's Gin

Meer informatie
Categorie Zacht & Zoet
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Hayman's
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Hayman's Old Tom Gin 0,70LTR
Uw waardering