Hayman's London Dry Gin 0,70LTR

Hayman's London Dry Gin 0,70LTR

Ish London Dry Gin 0,70LTR

Ish London Dry Gin 0,70LTR

Hofland London Dry Gin 0,70LTR

Hofland London Dry Gin weerspiegelt de kwaliteit en het erfgoed van Jacob Hoflands drang naar perfectie. De fazant in het logo, bekend om zijn selectiviteit van de zaden, staat symbool voor de kwaliteit van de gin, net zoals Jacob Hofland. Vandaag de dag wordt Hofland nog steeds gemaakt met behulp van zorgvuldig geselecteerde botanische stoffen naast de Jupiter.
Normale prijs € 20,95 Speciale prijs € 19,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170184

Hofland London Dry Gin weerspiegelt de kwaliteit en het erfgoed van Jacob Hoflands drang naar perfectie. De fazant in het logo, bekend om zijn selectiviteit van de zaden, staat symbool voor de kwaliteit van de gin, net zoals Jacob Hofland. Vandaag de dag wordt Hofland nog steeds gemaakt met behulp van zorgvuldig geselecteerde botanische stoffen naast de Jupiter.

Hofland Gin

De geschiedenis van Hofland gaat terug tot 1923 toen Jacob Hofland zijn bedrijf startte in de sterke drankindustrie. Geïnspireerd door het Amerikaanse marketingmodel was Jacob een van de eerste succesvolle ondernemers na de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Hij creëerde tal van drankjes die al snel populair werden bij de Nederlandse consumenten. In 1947 werd een zeer moderne productie-installatie gebouwd met 3 verdiepingen hoge kelders om de beste distillaten op eiken vaten te bewaren voordat ze werden gemengd en gebotteld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Hofland Gin

Meer informatie
Categorie Fris & Citrus
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Hofland
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Hofland London Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering