Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Hooghoudt Bessenjenever 1LTR

(0 reviews)
Hooghoudt Bessenjenever wordt gemaakt van zwarte Blackdown bessen die tenminste drie weken trekken op alcohol. Het sap van zongerijpte rode bessen zorgt voor een extra vleugje fris.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,50
  • Koop 12 voor € 13,20
  • Koop 18 voor € 13,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hooghoudt Bessenjenever 1LTR

Hooghoudt Bessenjenever, gepresenteerd in een royale 1 literfles, is een eerbetoon aan de weelderige smaken van Nederlandse bessen. Deze ambachtelijke bessenjenever brengt de pure smaak van bessenpracht naar voren, doordrenkt met de traditie en vakmanschap van Hooghoudt. Hooghoudt Bessenjenever wordt gemaakt van zwarte Blackdown bessen die tenminste drie weken trekken op alcohol. Het sap van zongerijpte rode bessen zorgt voor een extra vleugje fris. 

Nederlandse Bessentraditie: Puur Genieten

Hooghoudt omarmt de rijke Nederlandse traditie van bessenjenever. De bessen, zorgvuldig geselecteerd, brengen de essentie van de Nederlandse natuur naar voren, wat resulteert in een drankje dat het beste van het land weerspiegelt. De bessenjenever onthult een overvloedige bessensmaak die de zintuigen streelt. Proef de natuurlijke zoetheid en fruitigheid van de bessen, waardoor elke slok een genot wordt. Het recept van Hooghoudt Bessenjenever draagt het erfgoed van vakmanschap met zich mee. Generaties lang heeft Hooghoudt de kunst van het distilleren verfijnd om een drank te creëren die de tand des tijds heeft doorstaan.

Heerlijke kenmerken van Fruitjenever

Wat fruitjenever echt onderscheidt, zijn de smaak en het aroma. Het is een explosie van fruitige genoegens in elke slok. De smaak is helder en fruitig, met de specifieke smaak van de gebruikte vruchten prominent aanwezig. Of het nu de sappige zoetheid van appels, de subtiele peerachtige tonen, de rijke kersensmaak of andere fruitige variaties zijn, fruitjenever biedt een breed scala aan smaken om van te genieten.

Hooghoudt

Hooghoudt jenever zou u kunnen typeren als “een geschenk van de natuur”, het is dan ook een smaakvolle jenever. Hooghoudt jenever behoort al jaren tot de top van de Nederlandse markt, de zuivere smaak die volgens het oude familie recept is bereid zal u betoveren en doen smachten naar meer. Bij het distilleren van deze jenever wordt er gebruik gemaakt van de beste graanalcohol. Met een toevoeging van het speciale jeneverbes distillaat die twee keer gestookt wordt. Een zuivere jenever is het resultaat met een klein zoetje en subtiele kruidige ondertoon.

Ontdek ook de overige dranken van Hooghoudt.

Meer informatie
Soort Fruit Jenever
Merk Hooghoudt
Land Nederland
Artikelnummer 20170987G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op