Green Mark Vodka 1LTR

Green Mark Vodka 1LTR

Jelzin Vodka 1LTR

Jelzin Vodka 1LTR

Hooghoudt Vodka 1LTR

De Hooghoudt wodka heeft een alcoholpercentage van 37,5% en wordt vijf keer gefiltreerd. De alcohol is afkomstig van de Franse wintertarwe en heeft een subtiele hint van Citrus en vanille. De wodka heeft een neutrale geur en is zacht in de mond en scherp in de keel.

€ 16,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170300

De Hooghoudt wodka heeft een alcoholpercentage van 37,5% en wordt vijf keer gefiltreerd. De alcohol is afkomstig van de Franse wintertarwe en heeft een subtiele hint van Citrus en vanille. De wodka heeft een neutrale geur en is zacht in de mond en scherp in de keel. De wodka is prima te mixen met een zoete cocktail. De fles heeft een authenticiteit uiterlijk, en is zeer detailleert. De subtiele hinten van vanille en Citrus zorgen voor een zoete smaak in uw cocktail.

Hooghoudt 

Bij Hooghoudt geloven ze in de toekomst van jenever, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar jenever maak je niet zomaar. Het is een gelaagd product en kent een complex, bijzonder en verfijnd proces. En juist dat maakt het zo interessant. Ze variëren met gelagerde moutwijnen, graanalcohol en componeren met kruiden, vruchten en specerijen. Met dank aan pioniers Hero Jan en Grietje Hooghoudt en alle verkregen kennis over het mooie en complexe distilleerproces, werkt inmiddels de vierde generatie Hooghoudt.

Maak ook kennis met de overige Vodka van Hooghoudt

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 38%
Merk Hooghoudt
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Hooghoudt Vodka 1LTR
Uw waardering